H1: Tar juleferie på tabelltopp

Søndag kveld var Herrer 1 og spilte kamp i Skedsmo hallen mot tabelljumbo Lillestrøm 2. For anledningen kledd i røde bortedrakter.Duell.jpg

Topp mot bunn, men man vet aldri hva 2. lagene stiller med. Lillsestrøms førstelag er et av d bedre lagene i første divisjon og kunne godt finne på å fylle på med store kanonen, da de spilte kampen før oss. De fylte på med kvota, men det hjalp ikke all verden.

Vi åpner knallhardt, og Lillestrøm er ikke med. Mål i første bytt og før 9 minutter er spilt leder vi 3-0. Da har vi vunnet kampen ser det ut til at vi tror, og vi slipper de inn igjen med to raske mål bakover.

2. periode er vi mer på igjen og vinner den relativt greit 2-0. Vi har masse muligheter til å sette flere, men særlig første rekka er vaksinert mot å score.

3.periode er det mer kamp igjen. Første rekka klarer fortsatt ikke å omsette sine gode sjanser, og det er tidvis stor strekk i laget. Heldigvis er «ungdomsrekka» mer på og setter fire mål denne perioden. Vi slipper også inn 3, hvor to av dem er noe sløvt forsvarsspill.

Alt i alt en morsom kamp, hvor tenåringene Sindre og Tobias, virkelig får vist seg frem med ungdommelig fart og intensitet.

Teric holder oss igjen inne i kampen et ukjent antall kremredninger.

 

Med For Ski: Teric Bel Lafhki (målvakt), Henrik Bjørsell (4+0),  Christer Pedersen (0+1), Andreas Johannesen, Tobias Børud (1+1), Tom A. Hansen, Eirik Holstad (4+2), Peter Bergman, Sindre H. Kjellmann (0+1), Alexander Mo