D1: Få ingen hindring

Søndag (3/2) var det tomt på Skis innbytterbenk i Jessheim is- og flerbrukshall. Ski klarte bare å mønstre 5 utespillere, men det skulle vise seg å være nok for å kapre et poeng mot Ull/Kisa.Ski fikk best mulig start på kampen med 0-1 etter drøye minuttet. Hjemmelaget ble nok tatt litt på senga og ble litt «shaky». Det utnytter Ski og øker frekt og freidig til 0-2 etter 7 minutter. Vertene våkner, rister det av seg og reduserer og utlikner hhv. 3 og 2 minutter senere. Resten av perioden ender målløs. Det samme gjør de to siste periodene. Kampen ender dermed 2-2 og 1 poeng med hjem til Ås. Strålende gjennomført kamp av Ski. Slitne ben og hoder etterhvert som kampen skrider frem, men herlig samhold og kloke valg sørger på poeng. Et stort skår i gleden er at Bjørnskau skader seg og antageligvis er ute resten av sesongen. 😦 Ull/Kisa-Ski: 2-2 (2-2, 0-0, 0-0) Utvisninger: Grei 1 x 2 min Laget (mål+assist): Anja (MV), Balto (1+0), Tuva (1+0), Jeanette (0+1), Bjørnskau, Nilsen