D1: Velfortjent seier

Fredag kveld (8/3) møtte Ski hovedstadens studenter i Alliansehallen. Ski og OSI er tabellnaboer på hhv. 4. og 5. plass. Fredag kveld viste Ski hvorfor de ligger over OSI på tabellen.Denne kvelden er det bruk for innbytterbenken da Ski stiller med hele 8 utespillere. Luksus.

OSI går rett i strupen på Ski og gir oss en kalddusj etter bare et drøyt minutts spill. Ski stresser og løper litt hodeløst rundt. Det skal gå noen minutter før Ski får skikk på spillet, men da sitter samspillet desto bedre. Etter halvspilt periode står det 2-1 og etter 17 minutter står det 4-1.

Om Ski trodde kampen var avgjort, måtte de tenke om igjen. OSI starter nemlig også 2. periode med et kjapt mål. Nå er imidlertid Ski mer på hugget og svarer raskt med både 5-2 og 6-2. Da går lufta litt ut av bortelaget, og resultatet står seg ut midtperioden.

I siste periode setter Ski spiker’n i kista med 7-2 etter 6 minutter. Resten av kampen kontrolleres av Ski, og med litt bedre presisjon kunne det fort ha blitt en større seier.

En godt gjennomført kamp av Ski hvor det i realiteten aldri er noen tvil om hvor alle de 3 poengene vil havne.

Ski-OSI: 7-2 (4-1, 2-1, 1-0)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud (MV), Balto, Sol (0+1), Antje (0+1), Tuva (4+1), Jeanette, Anna, Marianne (2+0), Nilsen (1+0)