D1: Imponerende seier

Søndag efta (10/3) var det igjen glissent, veldig glissent, på innbytterbenken til Ski i Solberghallen, NOR 92s hjemmebane. På ny hadde bare 5 utespillere mulighet til å stille. Hjemmelaget stille kvinnesterke opp med et helt dusin utespillere.Ski sjokkåpner og tar NOR 92 på senga. Etter 4 minutter står det 0-3 på tavla. Vertene reduserer like etter, men etter 11 minutter øker gjestene til 1-4. NOR 92 kommer seg til hektene og jobber seg sakte tilbake i kampen og i målprotokollen, og etter de første 20 minuttene står det 4-4.

Dette tar på. Ski må velge sine løp med omhu. Raske ben, stå-på-vilje og gode skudd resulterer i 3 nye mål. Samtidig holder vi tett bak. Det ser lyst ut med 4-7 før siste periode.

Siste periode starter strålende med 4-8 etter snaue 2 minutter. 2 minutter blir det dog dramatisk da Balto får skuldra ut av ledd. AU! Etter 113, ambulanse og morfin fortsetter kampen for de gjenværende. Ski er nå redusert til 4 utespillere og skal spille de siste 16 minuttene i undertall. Etter 42 sekunder reduserer vertene til 5-8. Ski justerer «boksen» litt og spiller kompakt og er tettere oppi hjemmelagets skyttere. Begge lag er nære scoringer, men det hele ender 5-8.

Smått imponerende av Ski å reise hjem med full pott denne ettermiddagen. Herlig innsats over hele fjøla. Men seiren kostet oss dyrt. Balto er ute minst 2 uker, og dermed ryker nok hele serieinnspurten (3 kamper igen). Håper det blir mindre glissent på tribunen enn på innbytterbenken til Ski i Alliansehallen nå på fredag når Nedre Furuset kommer på besøk. Kampstart kl. 20.

NOR 92-Ski: 5-8 (4-4, 0-3, 1-1)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud (MV), Balto (0+2), Sol (5+0), Jeanette, Anna (3+1), Nilsen (0+1)