D1: Erfaring teller

Fredag kveld (15/3) vartet Ski opp med et ungt ( i alle fall yngre) og til dels uerfarent lag mot ringrevene fra Nedre Furuset. Erfaring trumfet «ungdommelig» pågangsmot denne kvelden.Av Skis 9 utespillere, spilte to sin første hele kamp mens to andre kun hadde et ensifra antall kamper med drakt og nummer. Ski spilte dessuten drøye 2 perioder med bare 8 spillere da den 9. spilte hockeykamp i ishallen…

Gjestene tar ledelsen rett før halvspilt 1. periode. Ski utlikner snaue 2 minutter etter. Det har vært rimelig jevnspilt så langt. Oslolaget tar så mer over og noterer tre mål (inkludert et selvmål) til før 1. pause.

Midtperioden er også jevn og tøff, men det er bare Nedre Furuset som klarer å score. (Ett mål burde ha vært anullert da frislaget tas fra galt sted!) Stygge 1-7 lyser på tavla før de siste 20 minuttene.

Etter drøye 7 minutter av 3. periode forsterkes Ski med Hille som kom løpende etter endt hockeykamp. Og for en forsterkning. Bortelaget rekker riktignok å få nok et selvmål i gave fra Ski (1-8) før Hille setter to kjappe. 3-8. Nedre Furuset får litt skjelven – smilene stivner, og kampen hardner til. Nervene roer seg hos gjestene når de øker til 3-9. Hille setter sin 3. for kvelden like etter. Ski kjemper videre, men det er for liten tid igjen til at det blir poeng denne kvelden.

Men vi gav bortelaget kamp til døra – vinner sisteperioden 3-2. Bare så synd at Nedre Furuset får litt for mange enkle mål.  Vi får ta dem neste sesong. Nå er det kun 2 kamper igjen: f.k. tirsdag borte mot Lier, og så avsluttes sesongen torsdag hjemme mot Holmlia når vi fortsetter den avbrutte kampen på stillingen 3-1 i favør Ski. Så siste mulighete til å se Ski i Alliansehallen denne våren er torsdag 28. mars kl. 20.15. Velkommen!

Ski-Nedre Furuset: 4-9 (1-4, 0-3, 3-2)

Laget (mål+assist):
Tangerud (MV), Liseter, Hille (3+0), Liebig-Andersen, Hofgaad, Jarmund (1+0), Ellingstad, Löfdahl, Strøm Mollerud, Nilsen (0+2)