D1: 2 av 2 mot Lier

Ski slo topplaget Lier 4-3 i Alliansehallen før jul. Vi forventet et revansjesugent hjemmelag denne tisrdagskvelden (26/3) i Berskaughallen, Drammen.Med tilnærmet 2 rekker tar Ski tak i kampen fra første duell, og bortelaget har et lite spillmessig overtakk i store deler de første 20 minuttene. Det drøyer dog over 13 minutter før Ski får overlistet en meget god Lier-keeper. Lier får dessverre utlikna 3 minutter senere, og perioden ender 1-1.

Midtperioden er knapt i gang før Ski på ny tar ledelsen etter 15 sekunder. 45 sekunder senere er det imidlertid balanse i målprotokollen. Resten av perioden ender på mirakuløst vis målløs til tross for stoooore sjanser til begge lag.

I siste periode er det Ski som vil mest og som er mest på hugget. Innsatsen belønnes med mål etter drøye 11 minutter. Denne gang makter ikke hjemmelaget å utlikne. I stedet er det gjestene som setter spikeren i kista med 2-4 snaue 2 minutter før slutt.

En meget god kamp fra Skis side. Vi er ordentlig ‘på’ hele kampen og deilig å få betalt for innsatsen. 6 poeng av 6 mulige mot et av topplaga i serien smaker godt.

Lier-Ski: 2-4 (1-1, 1-1, 0-2)

Laget (mål + assist):
Tangerud (MV), Gulheim, Østby (0+1), Liseter (1+0), Hille (0+1), Hofgaad, Jarmund (2+0), Ellingstad, Löfdahl, Nilsen (1+0)