D1: Perfekt sesongavslutning

Skis damelag avsluttet sesongen på best tenkeligvis i Alliansehallen torsdag kveld (28/3) ved å banke Holmlia 8-3.Dessverre ikke mye å berette pga. i overkant dårlig hukommelse og ingen hjelp å få kampskjemaet på MinBandy.

Dette var en kamnp som ble avbrutt etter 2 minutter ut i 2. periode i januar pga. skade på Holmlias keeper. Da ledet Ski 3-1. Torsdag kveld fortsatte Ski i samme spor som i tirsdagens bortekamp mot Lier (som endte 2-4 til gjestene). Ski scorer jevnt og trutt og vinner til slutt komfortablet 8-3.

Ski ender dermed på en fin-fin 4. plass av 8 lag i 2. divisjon.

Ski-Holmlia: 8-3 (3-1, ?-?, ?-?)

Laget (mål + assist):
Tangerud (MV), Gulheim, Balto (1+0), Strøm Mollerud (0+1), Østby, Liebig-Andersen, Hille, Jarmund, Ellingstad (0+1), Löfdahl (2+0), Bjørnskau, Nilsen*

* Dette inkluderer spillere som var med i kampen i januar og/eller mars. Dessverre intet oppdatert kampskjema etter 3-1-avbruddet i januar.