H1: Tap i sesongåpningen

Herrer 3. divisjon avdeling B

Frelsesarmeen – Ski IL Innebandy 6-2

(1-1, 4-0, 1-1)

Sesongen startet lørdag for H1, noe de fleste var enige om at var et par uker for tidlig. Dan igjen av  keeperne som vanligvis står for H1 kunne denne dagn, stilte som alltid Tom opp. Takket være han så får vi spilt kampen. Med var også to juniorspillere som debuterer fra start og et comeback av en av de eldre stjernene. Totalt stilte vi med to fulle rekker.

Første periode er en jevnspilt affære. Begge lag åpner litt nølende, hvor Frelsesarmeen kanskje har et spillemessig overtak. Allikevel er det vi som tar ledelsen, etter en meget god kontring, ved kaptein Jonas Leirfall etter pasning fra Tobias Børud etter drøye 12 minutter. Kampen fortsetter jevnspilt, men noen mindre sjanser til begge lag før Frelsesarmeen setter 1-1 rundt to minutter før pause.

Andre periode er ikke mye å skryte av. Vi glipper på alle tingene vi snakker om i pausen (som egentlig var ganske bra i første) og slipper inn ikke mindre enn 4 mål, uten å sette noen selv. Årsverste.

I tredje periode blir vi enige om å legge oss litt høyere. Det fungerer rimelig greit, men Frelsesarmeen får en kjedelig scoring før vi har spilt fem minutter. Vi tar en time out, og fra rundt 10 minutter går vi for 100% press. Dette fungerer meget godt og vi har vel egentlig alt banespill etter det. Selv med flere gode sjanser klarer vi ikke å omsette det i mer enn et mål. 6-2 er resultatmessig noe stort, men sånn vi spiller i 2. periode er det et fortjent tap.

Selv om vi har litt å jobbe med var det flere positive ting å ta med seg. Vi stiller med 3 juniorspillere. Tobias har spilt mye og godt før. William Banelind fikk noen bytt i forrige sesong, og spiller sin første kamp fra start. Oliver Tschudi Madsen debuterer i 3. divisjon med kun noen H2 kamper i seniorbagasjen. Alle klarer seg meget godt, og vil ta dette nivået raskt. Ekstra morsomt er det at William, som tidligere ble første spiller som går fra minilaget og inn på H1, nå også er den første som starter en kamp og scorer i en H1 kamp. Håper flere vil følge etter.

Link til tropp og poengplukkere: https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?LinkId=7072828