G14: Kamp mot serielederen

Ski møtte serieleder Ellingsrud til kamp. Ellingsrud har nr. 1 og 2 på poengplukker tabellen og forsvaret fikk klar beskjed om at nr. 16 og 11 ikke skulle få plass til å skyte.

Første periode startet med at Ellingsrud presset høyt, vi hadde litt nerver og ble liggende litt bakpå. Vi spilte bra i forsvar og etter 09.24 gikk ballen fra Kristoffer til Oliver som satte ballen i mål. Det gikk dessverre ikke mer enn 27 sekunder før nevnte nr. 16 satt ballen kontant i kassa. Første periode endte 1-1.

Andre periode startet Ellingsrud slik som første, de presset høyt. Men denne gang hadde Ski møtt opp til kamp. Etter 05.36 gikk ballen fra en presset Alex i forsvaret opp til Mathias R som tok med seg ballen fra midtbanen forbi forsvaret og satt ballen i nettet. Denne gangen holdt vi ledelsen i nesten fem minutter før Ellingsrud utliknet til 2-2. Bernard ville det annerledes, og etter 1,42 minutter satte han pasningen fra Mathias S i mål. Vi trodde vi skulle holde ledelsen, men dessverre satte Ellingsrud inn utlikningen 20 sekunder før perioden var over. Undertegnede ropte ut til gutta at det var 20 sekunder igjen av perioden, Kristoffer vant droppen og Oliver satte fart mot mål. Etter å ha driblet over halve laget satte han ballen i mål. Ellingsrud klarte ikke å få til noe de siste 13 sekundene og Ski gikk til pause med ledelsen 4-3.

Tredje periode var fem minutter gammel da superduoen til Ellingsrud utliknet. Vi var igjen like langt. Bare tre minutter etterpå gikk Ski igjen opp i ledelsen, Oliver snappet ballen og gjorde alt selv. Det sto 5-4 etter 08.28. Kristoffer vant igjen droppen og ballen gikk til Mathias R, han var skråsikker da han satte inn 6-4 bare 6 sekunder etter Oliver sitt mål. Ski jobbet hardt nå for å beholde ledelsen, men etter 11.12 gjorde superduoen til Ellingsrud det igjen og det sto 6-5. Ski kjempet og fikk noen sjanser som dessverre ikke gikk i mål. To minutter før kampen var over snappet nr. 11 på Ellingsrud ballen fra vårt frislag og satte ballen i nettet. Kampen rant så ut i 6-6.

Gutta jobbet heroisk hele kampen og vi tar med oss at vi spilte uavgjort mot serielederen.

Skis lag: Alexander, Oliver, Kristoffer, Mathias R, Eivind, Bernard og Kevin, Knut, Mathias S, Linus og Lukas
Keepere: Andreas og Arthur

Skrevet av Sverre