H1: Endelig seier og Jr. med første scoring

Etter WO-seieren over Drøbak forrige uke var det en motivert gjeng, dog noe amputert, som stilte til start mot VIF 3. Åtte utespillere og målvakt så vi for oss skulle bli tøft mot et lag som ikke hadde tapt på sine to første kamper. Heldigvis var de en mann mindre.

Vi snakker om å ligge i en tett boks, og satse på kontringer. Dette fungerte optimalt i forsvar og det lille som glapp ordnet Teric opp i. VIF er et bedre teknisk lag enn oss, men vi var mer på hugget, hadde en god keeper og en to-tre spillere som er vesentlig raskere enn motstanderne.

Offensivt tar vi overgangene vi får og er hakket mer effektive enn vi pleier. Det ender med en meget sterk 5-2 seier.

Ekstra morsomt er det også at Anders Salvesen debuterer fra start og gjør en kjemte kamp som center. Han kroner det hele med en scoring, og det kunne fort vært flere.

Stas VIF3H

Link til Kampent: https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?LinkId=7072841