D1: Wow!

Et D1-lag som bare nekter å gi seg, sikret tre nye poeng borte mot Ull/Kisa onsdag kveld (15/1). Hjemme i Alliansehallen før jul endte et tøft og jevnt oppgjør 4-4. Ski var forberedt på et nytt jevnt oppgjør. Og jevnt ble det. Begge lag stilte med 2 rekker og med samme mål om å ikke gi noe ved dørene.

Ull/Kisa gikk hardt ut og presset Ski fra første duell. Det var likevel Ski som tok ledelsen etter drøye 5 minutter. Vertene fortsatte å presse og fikk lønn for strevet 6 minutter før pause.

I midtperioden er Ski på hugget og får to tidlige scoringer i 2. og 4. spilleminutt. Hjemmelaget kommer tilbake og reduserer til 2-3 etter 14:22. Ski setter en demper på stemninga 2 minutter senere med 2-4 i power play. Resten av perioden ender målløs.

Vertene har ikke tenkt å gi seg uten sverdslag. De kjemper med nebb og klør og med hjelp av gjestene både reduserer og utlikner de i løpet av snaue 3 minutter. 4-4 og 9 minutter igjen. Ull/Kisa har fått blod på tann og er skikkelig på gang. Ski samler seg, rir av stormen og tar igjen ledelsen med snaue tre minutter igjen. Men hjemmelaget gir ikke opp og utlikner til 5-5 på tiden 19:02. Men de møter Ski, og når tavla lyser 19:29, står det 5-6. Vertene makter ikke enda en utlikning, og alle poenga blir med en overlykkelig gjeng hjem til Nordre Follo.

Ååååh SKI! Hva skal man si? Som kaptein blir man jo både rørt og stolt. Faktisk så fornøyd og glad at man glemmer å takke motstanderen for kampen. Huff, takk til oppmerksomme lagkompiser for hintet. Ski nekter rett og slett å gi seg. Premier league-laget Leicesters (kallenavn The Foxes) motto er «Foxes nevner quit». Tror Skis D1 kan ha noe tilsvarende. Ååååh ANJA! Tre utsøkte, velsmakende poeng inn på konto’n. Ski topper nå tabellen i 2. divisjon. I morgen (søndag 19/1) venter en ny tøff kamp borte mot Nittedal (Ski vant med nød og neppe 5-4 i møtet i fjor høst).

Ull/Kisa-Ski: 5-6 (1-1, 1-3, 3-2)

Utvisninger: Ull/Kisa 1×2 min

Laget (mål+assist)
K. Kvale (M), A. Haugland Strøm, Balto, S. Østby (2+0), V. Nielsen, K. Liseter (0+1), T. Jarmund (2+1), J. Ellingstad, A. Löfdahl (2+0), S. Hansen (0+2), A. Nilsen (C) (0+1)