Tidenes første seriekamper for jenter arrangert i Ski!

Vi har hatt jentelag i minirundene i noen sesonger nå, men aldri nok til å stille lag i aktivitetsserien. Søndag 17. november endret dette seg. Da spilte en gjeng med jenter født i 2010, 2011 og 2012 sine første kamper på full bane.

Jentene etter første kamp mot Tunet

11 spente jenter og tre (minst like) spente trenere var klare for sine to første kamper på full bane sammen. Tunet og Nittedal var motstandere og det ble to tette og jevne kamper. Særlig den første kampen mot Tunet var jentene veldig på. Vi scoret noen fine mål i begge kamper og jentene var overraskende gode til å holde posisjonene de fikk tildelt. Ingen som så kampene, ville gjettet at de ikke hadde gjort det før.

Vi gleder oss virkelig til å spille flere kamper og ønsker å dele opplevelsen med enda flere jenter. Vi har god plass til enda flere og det er bare å komme å prøve seg.

Det er ikke hvert helg det skjer noe historisk i Ski IL Innebandy, så da var selvfølgelig ØB på plass: Denne jentegjengen er historiske