2011 i gang med serien

Etter to Minirunder hittil denne sesongen, var det endelig duket for aktivitetsserie. Elleve, meget spente spillere med tilsvarende spente trenere og foreldre, møtte opp til lagets første kamp på (tilnærmet) full bane.

Klare for kamp!

Vi spilte to kamper, mot flotte og hyggelige lag fra Sveiva og Bækkelaget. Begge kamper viser at vi gjør masse riktig på trening. Spillerne løper og løper, dribler, sentrer og skyter som om de aldri skulle ha gjort noe annet. Trenernes fokus er at det alltid er 0-0 og målet for hvert bytt er å ikke slippe inn noen mål og prøve å score. Ingen skal ha fokus på stilling og resultat.

Selv om vi ikke teller mål, betyr det ikke at vi ikke kan glede oss over å lage mål. For mål scorer vi og mange av dem er virkelig flotte. Flere trekk, gjerne bakfra opp langs vant, som ender med direkteskudd. Når vi slipper inn mål er det ingen sure miner, men bare kjører på i neste bytt.

Vi forsvarer oss godt, og ligger fint i en 2-1-2 formasjon, som vi nesten ikke har trent på. Begge målvaktene gjorde gode redninger og sørget for trygghet bakover.

Målet vårt med innebandy er at det skal være gøy, og vi hadde det veldig gøy. Høy gåsehudfaktor blant trenerne.

Gleder oss til neste gang!