H1-Seier i sesongåpningen

Herrer 4. divisjon avdeling 2, fredag 14.10.22

Ski IL Innebandy              8

OSI 2                                3

(2-1,2-1,4-1)

Lagoppstilling og poengplukkere

Endelig sesongstart for det nyopprykkede herrelaget. Med to målvakter og to rekker med utespiller ble det en underholdende kamp. De to første periodene var jevne og spennende mens vi hadde mer krefter og vant sisteperiode og kampen greit til slutt. Vi er heldige som har fått inn en del nye spillere, som tok tak i fra første kamp. Ekstra morsomt var det å stille med to spillere som først i år er gamle nok til å spille seniorinnebandy, og begge gjorde en meget god figur.

Første periode er nervøs fra begge lag. Ingen presser høyt, men ligger og venter på hverandre. Vi er noe mer effektive og vinner perioden 2-1, selv om OSI tar ledelsen. Nesten 15-år gamle Jan Nordhus debuterer i mål fra start og gjør sine saker godt. Han redder det han skal og litt til. Målene scores av Johan og Eirik NJ.

I andre periode går vi ut i 100, og scorer to raske mål ved Johan og Knut. Vi kjører på og burde kanskje ha scoret flere. Etter ca halvspilt periode er det plutselig OSI som tar kommandoen og presser oss veldig hardt. Vi er noe heldige som slipper unna med kun et baklengs.

Tredje periode ble en parademarsj. Vi gjorde et bytte mellom rekkene for å fordele vekt noe jevnere. Begge rekker svarte med målproduksjon i løpet av kort tid. Vi legger på hele fire mål og vinner kampen greit 8-3. 15 år og debutant, Martin Larsen, kommer til flere gode muligheter. Når han først får hull på byllen, er det med et skudd klint opp i krysset. Han pynter også på debuten med en målgivende pasning.

Alt i alt en god kamp, av det yngste Ski-laget på mange år. Hele fem aldersbestemte spillere var med fra start! Det bør også nevnes at evigunge Sverre Anker strør om seg med pasninger, og hadde spillerne rundt vært noe mer effektive, hadde han ikke stoppet på tre assist denne kampen.

TABELL