H1 – Seier foran et publikum

Herrer 4. divisjon

Ski IL Innebandy             7

Parkveien                         5

(1-2, 2-2, 4-1)

Etter to meget tunge kamper mot VIF og Holmlia var det endelig duket for en kamp hvor hvem som skulle vinne ikke var gitt på forhånd. Parkveien sto med uavgjort med DFI (noe som er sterkt) og to tap. Vi hadde en seier og to store tap. Rammene rundt kampen var veldig utypisk 4. divisjon, da det dukket opp flere titalls tilskuere, som ikke hadde gått feil. Dette tar vi med oss og setter pris på, selv om G13 var lokket med brus og popcorn.

Foto: Anders Bø

Vi er best i fra start og bruker kun få bytt på å ta ledelsen ved Theo. Vi fortsetter å presse på, men det er dessverre Parkveien som får uttelling. De setter to før pause, og vi ligger under. Jan (født 2007) står denne perioden, og gjør en meget god figur. Særlig i undertall gjør han to viktige redninger som bidrar til at det ikke står 1-3.

I andre periode bølger det mer frem og tilbake. Vi får prøve oss i overtall og for første gang i år skjønner vi hva overtall er. Vi spiller ball istedenfor å prøve å drible oss igjennom. Da blir det 2-2. etter halvspilt kamp setter Theo sitt andre for dagen og vi leder igjen. Da tar Parkveien over og setter to nesten like kasser (skudd fra høyre, litt skrå vinkel, rett i krysset). Vi er plutselig veldig usikre og gjør masse feil på egen banehalvdel. Kun en meget god Christoffer i mål holder oss inne i kampen.

Vi bruker pausen godt og blir enige om å heve oss 3-4 hakk. Det gjør vi og selv om Christoffer må gjøre noen utrolige redninger, vinner vi perioden greit 4-1. Nok et ordentlig overtall resulterer i mål, ved Peter. Deilig med sier i en jevn kamp, med masse folk til stede.

Moro med flere unge spillere som tar for seg, og særlig Theo med sitt første hattrick på seniornivå (?). Det passet også veldig bra at Peter valgte å gjøre comeback til akkurat denne kampen. Det hadde ikke sett like bra ut uten hans hattrick.

Neste kamp er allerede fredag. Da kommer DFI på besøk. Det smeller alltid godt i lokaloppgjørene, så her må alle mann til pumpene.

Link til kamphendelser og statistikk (noen mangler grunnet administrative grep): https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?LinkId=7667965 Link til tabell (4. di avdeling 2):  https://wp.nif.no/PageTournamentDetails.aspx?linkId=413461