H2: Seriestart

Herrer 2 tok lørdag i mot Holmlia 3 hjemme i Skihallen. Vanligvis ville det betydd et fysisk tøft lag, uten allverden med løpsstyrke som ligger tett og kompakt i forsvar. Det viste seg at kun det første punktet fremdeles er riktig å si om ‘Lia 3.

Flere gamle ringrever har trappet ned fra 1. og 2. laget, noe som gjør at Holmlia 3 fort kan være det beste vi møter i år. Sånn sett vil jeg si at vi gjorde en god figur, selv om vi hadde det tøft i perioder.

De første 17. minuttene er vi helt klart med, og selv om vi får en i sekken tidlig, skaper vi minst like mye som de. Men de neste 23 minuttene er vi ikke med på notene, noe som fører til 1-5 før siste periode.

I 3. periode reiser vi oss igjen, men vi klarer aldri mer enn å komme på høyde med Holmlia som kontrollerer inn til 2-2 i perioden og 7-3 seier. Tatt i betraktning det nivået bortelaget hadde, ga siste perioden meget gode svar i forhold til hvor vi ligger. Nå er det bare å se frem til resten av sesongen!

Ski 2 – Holmlia 3: 3-7 (0-3, 1-2, 2-2)

Laget (mål + assist): Tom, Roger, Ronny, Glenn, Nico, Trond Oskar, Andy (1+0), Thai (1+1), Eivind (1+0), Oskar (0+2), Morten, Stian, Henrik B