G12: På tur til Holmlia igjen

Lørdag 18/10 så tok G12 turen til Holmlia for sesongens andre kamp.

Holmlia er et lag som vi har møtt flere ganger, både i Aktivitetsserien og på cup. Vi har alltid hatt tøft mot dem, og har flere ganger åkt på store tap resultatmessig. Gutta fikk beskjed om å bygge videre på samspill og innsats fra forrige kamp, med litt ekstra fokus på pasningsspillet.

I første perioden tar Ski tok fort kommandoen, der oppspillene sitter godt og vi klarer å komme fort opp i anfallssone. Før 8 min har gått så leder Ski med 3-0 og Holmlia er tydelig overrasket over vår høye press. Det skapes sjanser begge veier, men godt forsvarsspill og to gode keepere holder rent foran målene. Rett før periodeslutt så lykkes Holmlia til slutt overliste Niels André i Ski målet.

I andre perioden så presser Holmlia på og får fort uttelling. Etter 90 sek så er stillingen 3-3 og det tar noen minutter før gutta får summet seg. Men da oppspillene fortsatt sitter, klarer Ski å hente seg fra sjokket med to nye scoringer. Men Holmlia reduserer igjen og Ski får sin første utvisning, noensinne, for en hardt dømt «Høy kølle». Med kun et måls forsprang så er det fortsatt en helt åpen kamp.

Da vi starter tredje perioden med kun 4 utespillere, så får gutta en rask gjennomgang av «spill i undertall» i pausen. Vi klarer oss fra undertallet uten baklengs, og tar et godt grepp om kampen når vi går opp til en tremåls ledning knapt 5 min fra slutt. Resten av kampen så fungerer forsvarsspillet godt, og gutta har inga større problemer med å sikre sesongens andre seier.

Kul at gutta klarer å spille så godt mot en så god motstander som Holmlia. Etter to flotte innsatser så ser vi frem mot ny kamp neste lørdag igjen. Da kommer Akerselva på besøk i Skihallen.

Holmlia – Ski 5-7 (1-3,3-2,1-2)

Skis lag: Niels André, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Sivert og Martin.