H2: Sesongens første seier

Ski 2 dro søndag kveld (19.10) til Romsåshallen for å spille mot Høybråten og Stovner 2. Vi avsluttet bra mot Holmlia i forrige kamp, så målet var å fortsette trenden i denne kampen.

1. periode var tett og fartsfylt. Vi tar ledelsen etter drøyt halvspilt, men HSIL svarer umiddelbart (1 sekund etter i følge kampskjema). Deretter får Roger seg en smell etter å ha blitt løpt over ende for 2. gang på kort tid. Får håpe det ikke blir en trend denne sesongen med én skade pr. kamp. Heldigvis kommer Tom inn og står en kjempeperiode, noe som bidrar til at vi går til pause med 3-2.

I 2. periode fester vi grep om kampen. Vi presser høyt og lar aldri vertene få tid med ball. Samtidig stenger Tom buret de få gangene det kommer avslutninger. Resultatet blir at vi drar i fra og leder med 6-2 før siste periode. Noe som burde tilsi at vi hadde full kontroll.

Dessverre slipper vi hjemmelaget tilbake i kampen i siste periode. Vi får smake vår egen medisin med høyt press og blir kjempet ut av stilen av et hardtarbeidende Høybråten. Samtidig går det et par utvisninger gjentatte forseelser i mot oss. Med 7 minutter igjen på klokka har vi kun ett mål igjen av firemålsledelsen vi hadde. Resten av matchen forblir heldigvis målløs og med det vinner vi 6-5.

Sett under ett gjør vi en veldig bra match mot et bra lag. Vi viser at vi kan presse høyt og rulle ball og samtidig holde fatningen i egen sone. La oss håpe vi fortsetter forbedringen i neste match.

Høybråten og Stovner 2 – Ski 2: 5-6 (2-3, 0-3, 3-0)

Utvisninger:
Ski: 3×2 (Thai, Henrik H, Nico)
HSIL: 1×2

Laget (mål+assist): Tom, Roger, Tommy (1+1), Henrik B (2+1), Glenn, Eivind (1+0), Morten, Nico (1+0), Helge (0+1), Stian, Thai, Ronny (1+0), Henrik H