D1: Nam, nam

Enkelte poeng smaker bedre enn andre. Ski møtte i overkant tidlig lørdag morgen (22/11) OSI borte. Ut fra tabellsituasjon og resultater var det forventet en jevn og tøff affære.

Ski stilte, som vanlig, med bare 7 utespillere (og 1 keeper), mens OSI stilte med 2 fulle rekker (og 2 keepere). Ut fra forventet motstand stilte gjestene i «1-2-1-1»-formasjonen (som sikret 3 poeng hjemme mot VIF for en uke siden). Det ble en meget jevn og tett kamp fra første duell. OSI har ballen mest, men sliter med å komme til noen skikkelig farlige avslutninger. Ski er mer «rett på sak» og stormer i angrep så snart anledningen byr seg og har noen megasjanser, men misbruker dessverre alle. Snaue 4 minutter før perioden er omme får vertskapet uttelling på et litt passivt Ski-forsvar. 1-0 står seg til pause.

Ski er absolutt med i kampen. I midtperioden fortsetter Ski å kontre seg frem til mange nye sjanser, og etter 9 minutter er utlikningen et faktum. Resten av perioden misbruker begge lag gode muligheter til å ta ledelsen, og dermed 1-1 ved pause.

Siste periode blir veldig lik de 2 foregående; hjemmelaget triller mye ball og skyter fra distanse, mens Ski kontrer. Målprotokollen forblir imidlertid uendret frem til 18.10 på match-uret. Da går Oslo-studentene opp i 2-1. Ski har imidlertid ikke tenkt å gi slipp på poengene uten sverdslag; 30 sekunder senere er det balanse i regnskapet. Nå har Ski fått blod på tann og viser en herlig innsats og vinnervilje og setter 2-3 bare 5 sekunder før slutt. Utrolig deilig!

Veldig, veldig tilfredsstillende å endelig sikre 3 poeng i sluttsekundene (særlig etter å ha ligget under 2 ganger). Tidligere har Ski bare opplevd å være det laget som taper 2 eller 3 poeng på tampen av kamper. Lørdag formiddag var det rett og slett Ski som ville mer, som hadde sterkest vinnervilje. Herlig lagseier etter kjempeinnsats fra samtlige. Om 14 dager venter ny, tøff motstand når Ski tar turen til Lihallen for å måle krefter med GIF 2 (2 seire og 2 tap) som ligger på plassen bak Ski (3 seire og 3 tap).

OSI-Ski: 2-3 (1-0, 0-1, 1-2)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Guro, Adele, Balto (0+1), Anita (1+0), Hille (1+0), Vibeke (0+1), B14 (1+0)