H2: Hjemmekamp mot IK Akerselva 4

Lørdag 15.11 tok Ski 2 imot Akerselva 4 i Alliansehallen. Dette er et lag som vi i de siste årene har spilt jevne kamper mot. Og denne lørdagen skulle vise seg å ikke bli noe unntak.

Kampen begynner litt avventende, men vi har kanskje et lite overtak. Allikevel er det gjestene som tar ledelsen etter snaue 9 minutter. Det vil ikke en for tiden særdeles heit Oskar ha noe av. Han tar ansvar, setter fart fra egen halvdel, forserer hele Akerselvaforsvaret og vrir lekkert inn 1-1. Resten av perioden fortsetter litt i samme spor, og det ebber ut til pause.

I 2. periode skapes det sjangser begge veier, men det er ikke før Nico får utvisning etter 11 minutter at det skjer noe nevneverdig. På straffen psyker Roger ut Akerselvas kaptein mesterlig ( 😉 ) og dermed må vi spille i undertall. Men det betyr ikke at vi ikke vil ha mål. Jeg måtte gå halvveis i kampen, så jeg så ikke målet selv. Men basert på målscoreren antar jeg at det var fart involvert – Oskar til 2-1 på pass fra Morten.

3. periode var mye mer innholdsrik enn de andre to med mye mål og utvisninger. Med tre mål av bortelaget og mål av Morten (som ryktene tilsier at var lekkert) og Helge, ender det 4-4.

Til slutt vil jeg nevne at vi hadde en debutant i dag: Håvard som gjorde en fin figur på vingen. Var nære mål ved flere anledninger!

Ski IL 2 – IK Akerselva 4 4-4 (1-1, 1-0, 2-3).

Laget (mål + assist): Roger, Henrik B (0+1), Stian, Tom, Nico, Oskar (2+0), Morten (1+1), Håvard, Ronny, Glenn, Helge (1+0), Tommy