H2: Dårlig dag i Romsåshallen

Herrer 2 to søndag (30.11) turen til Romsåshallen for å møte Romsås. Romsås er et lag vi visste på forhånd at passer oss dårlig – vi får rett og slett ikke tak på hvordan de spiller. I tillegg hadde vi en uvant sammensetning, med 3 «uvante» fra H1 (deriblant én debutant – Robert som gjorde en fin figur) og kun én back blant de 8 utespillerne som stilte til kamp. Det gikk på en måte som det måtte gå.

Kampen er riktignok jevn i de to første periodene, men det er skikkelig Hawaii-bandy. Midtveis i 3. periode leder vi kampen 4-3, men vi har på ingen måter noe overtak. Vi er klart best når vi får spilt sammen og setter fart på kula, men Romsås kjemper oss ut av stilen gjennom hele matchen. Etter at vi tar en timeout med 9 minutter igjen, rakner det brått helt for oss. Romsås putter på nesten alt, noe som gjør at vi til slutt taper 8-5.

Alt i alt et fortjent tap. Romsås bryter opp spillet vår hele veien og samtidig lar vi oss påvirke av det jeg vil kalle direkte ufin og grov usportslig opptreden av hjemmelaget. Får håpe de ikke får lov til å holde på slik når vi møtes igjen i Ski på nyåret.

Romsås – Ski 2: 8-5 (1-1, 2-2, 5-2)

Utvisninger: Ski: 2×2 (Tommy og Robert), Romsås: 1×2

Laget (mål + assist): Tom, Peter (2+0), Robert (0+1), Jonas (1+3), Stian (1+0), Marcus, Nico, Tommy (1+0)