H1: Seier i serieåpningen

Lørdag 10/10-15 var det duket for seriestart i Bjølsenhallen. Det ble noe ventetid i hallen da kampene før oss var forsinket, og ca 30 minutter etter opprinnelig kamptidspunkt ble kampen blåst i gang.

Også ØB har skrevet om kampen: H1 i Øb

Vi starter forrykende og scorer allerede i vårt første bytt. Peter står på rett plass til rett tid og pirker inn en retur. Perioden ender 1-2 i vårt favør og vi ganske god kontroll på Korsvoll defensivt.

Andreperioden er strålende og vi scorer 3 ganger gjennom henholdsvis Jonas og Christer. Vi spiller til tider meget god innebandy og er strålende i det defensive arbeidet alle som en.

Tredjeperioden blir preget av at vi senker oss litt, mens Korsvoll kanskje ever seg en smule. En ellers god Roger må se flere baller havne bak seg blant annet et helt uforståelig selvmål av når han blir tildelt frislag(!) Korsvoll scorer 3 ganger, mens vi kun setter ett ved Henrik.

Christer er bunnsolid bakover og Henrik fortsetter å score. Alt i alt en godt gjennomført kamp, og vi håper vi kan holde prestasjonene oppe hele kampen når vi møter Refstad hjemme i Alliansehallen på fredag.

Herrer 3. divisjon avdeling A

Korsvoll 2              4

Ski IL Innebandy 6

(1-2,0-3,3-1)

Med for Ski IL Innebandy:

Roger Pettersen (mv), Christer Pedersen 1+2, Tom A. Hansen, Henrik Bjørsell 1+0, Jonas Leirfall 2+1, Alexander Mo, Peter Bergman 1+0, Nicolai Gunneng, Eirik Holstad 0+1, Philip Thorild 0+1

Jonas