G13: Ingen revansje

Lørdag 10/10 så tok G13 turen til Skøyenhallen for å få revansje for tapet i treningskampen mot Bygdø Monolitten under forsesongen.

Bygdøy har spilt i divisjonen over de seneste årene, så de er vant med litt tøffere motstand. Vel bevisst på dette så prøver vi å legge opp taktikken så Bygdøy blir presset til å komme seg rundt langs vantet og ta sine avslutt fra dårlige vinkler, for å sen gå kjapt i angrep med våre løpere.

Før gutta går på banen så får de beskjed om å presse backene litt ekstra, i håp om å vinne ball høyt i banen og få noen enkle målsjanser. Dette fungerer perfekt da Sivert bryter et oppspill og frispiller Markus som gjør 0-1 til Ski etter 1.30. Bygdø har mye ball og lykkes å med å score de neste to målene, og har et tydelig overtak i kampen. Ski får frislag med knappe minuttet igjen av perioden der William slår ballen i en perfekt bue over Bygdøyforsvaret og Tobias B avslutter med en backhandvolley rett i mål og det er 2-2 til periodehvilen.

Andre perioden starter meget jevnt, men når Bygdøy scorer to kjappe mål etter 6 min så får de et godt tak på kampen igjen, og gir aldri slipp etter dette. Markus kriger inn en 3-6 redusering, men Ski kommer ikke nærmere og til slutt så merkes nivåforskjellen på lagene.

Igjen så legger alle spillene inn en solid arbeidsinnsats, men det rekker ikke helt denne gangen heller da Bygdøy ligger på et litt høyre nivå enn Ski. Nå jobber vi videre til neste kamp 16/10, der tøffe Strømmen 2 står for motstanden.

Bygdøy Monolitten – Ski 11-3(2-2,5-1,4-0)

Skis lag: Tobias JN, Mathias M, Oliver, Lukas, William, Markus, Tobias B, Andreas, Sivert, Emil og Mathias SJ.