H2: Årets første seier

Herrer 2 dro søndag (18.10) langt av sted til Sundvollen for å møte nystartede Holeværingen til dyst i Kleivhallen. Det ble alt i alt en morsom affære selv om vi til tider slet med å få til godspillet på det litt rare underlaget i hallen.

Vi er for en gangs skyld med fra start, og selv om vi får en klønete utvisning tidlig i kampen, dominerer vi banespillet totalt. Og når Henrik H gjør mål etter 8 minutter (første på 3 år? 4?), tenkte nok de fleste at dette kom til å bli lett. Dessverre faller nivået vårt voldsomt etter målet, og selv om vi fortsatt har mye ball, slipper vi vertene altfor lett til og vi blir dermed straffet. 1-1 etter 17 minutter. Da våknet vi heldigvis igjen og får to kjappe kasser signert Trond Oskar og Henrik nok en gang.

I 2. periode skulle vi forsette initiativet vi hadde, men det går trått. Det blir mye Hawaii-bandy, mye rot og klabb og babb. Jan lager midlertidig ro i rekkene med sitt første i Skidrakta, men det varer ikke lenge før vertene igjen reduserer. 2-4 før de siste 20.

De siste 20 viser vi endelig forskjellen på langene. To mål på 11 sekunder av Helge og Thai tidlig i perioden gir håp om mange mål. Dessverre sliter vi litt med effektiviteten. Litt bedre avslutninger og en litt dårligere sisteskanse hos motstanderne, så hadde vi nok putta tosifra. Isteden stopper vi på 7 etter at Nico putter i power like før slutt.

Vi spiller en helt grei match, hvor den siste perioden definitivt er den beste. Det tar vi med oss inn mot neste kamp som er førstkommende fredag (23.10) hjemme mot Haugerud 2 – det blir nok langt tøffere motstand.

Holeværingen – Ski 2: 2-7 (1-3, 1-1, 0-3)

Utvisninger: Holeværingen (1×2), Ski (1×2, Nico).

Laget (mål + assist): Tom (MV), Joachim (MV), Nico (1+0), Henrik H (2+0), Tobias, Trond Oskar (1+0), Jan (1+2), Ronny(0+3), Helge (1+0), Thai (1+1), Stian