H2: Hardt straffet for personlige feil

Fredag 23.10 tok Herrer 2 i mot den suverene serieleder Haugerud 2. Gjestene hadde hele 61-4 i målforskjell etter sesongens tre første serierunder, så vi forventet tøff mostand på tross av kamptidspunktet.

Vi bestemmer oss for å legge oss litt lavt men samtidig være aggressive og tett oppi motstanderen i egen sone. Det fungerer veldig bra, og selv om Henrik H pådrar seg en unødvendig utvisning tidlig i perioden, holder vi tett bakover og skaper flere sjanser fremover. Dessverre blir det to personlige feil mot slutten av perioden, og da blir vi straffet begge ganger. 0-2 etter 1. periode.

I 2. periode fortsetter vi å skape sjanser, men dessverre fortsetter vi også med personlige feil. Litt over halvspilt kamp så har jeg telt ca 10 personlige feil. Gjestene utnytter hele 8 av de. Vi blir med andre ord straffet langt hardere enn normalt. Heldigvis klarer vi å stenge igjen krana, og etter et mål av Eivind innimellom alle Haugerudmålene, stod det 1-8 før de siste 20.

Før kampen hadde jeg håpet at vi kunne hevde oss mot Haugerud, og at det hvertfall ikke skulle bli tosifra. Det håpet blir ivaretatt i siste periode. Nå er det vi som styrer kampen, og det produseres masse sjanser. Gjestene er riktignok frempå et par ganger de også, men noe flaks og solid forsvars- og keeperspill hindrer flere baklengs. Samtidig spiller vi til tider lekker angrepsinnebandy som topper seg når Henrik H får styre inn en ferdigscora, knallhard pasning fra Nico. Vi kunne ha scora enda mer, men det blir med 3 mål i siste og dermed 4-8 tap totalt.

Sett under ett er 4-8 mot Haugerud 2 et godt resultat, og særlig de første 17 og de siste 30 minuttene er veldig bra. Hadde vi klart å holde hodet kaldt de resterende 13 minuttene, kunne kampen vært langt jevnere. Vi bygger uansett videre på denne kampen og ser frem mot å ta imot Nes neste fredag 19.30 i Allianehallen (da dessverre uten trener 😦  )

Ski 2 – Haugerud 2: 4-8 (0-2, 1-6, 3-0)

Utvisninger:
Haugerud: 1×2
Ski: 2×2 (Henrik H og Stian)

Laget (mål + assist): Tom (MV), Joachim (MV), Stian, Ronny (0+1), Oskar (1+0), Eivind (1+1), Rune, Henrik H (1+0), Henrik B (1+0), Helge (0+1), Glenn, Nico (0+1)