H2: Full kontroll

Herrer 2 tok lørdag (5.12) turen til Holmlia for å møte Klemetsrud – et lag vi aldri har møtt før. Med 12 utespillere mot hjemmelagets uerfarne 10, skulle det vise seg å bli relativt grei skuring.

Vi begynner litt avventende, men har grei kontroll fra start. Etter drøye fire minutter pådrar debutant Kristoffer seg en tominutter for liggende i det han setter ballen i mål samtidig som han reiser seg etter en duell. Undertallet ris av og etter det tar vi skikkelig over. Først åpner Rune målkontoen etter 13 minutter, før Trond Oskar gjør to på 22 sekunder! I tillegg noterer nevnte debutant seg for sitt første i Skidrakta etter ytterligere 25 sekunder – firemålsledelse til pause.

2 periode utarter seg litt som den første. Vi dominerer uten å imponere i første halvdel. Hjemmelaget utnytter en blind støttepasning og kontrer inn en redusering, men fra snaue 14 minutter og inn mot pause punkterer vi det som var igjen av håp for Klemetsrud med fire nye mål.

De siste 20 bærer preg av «jeg vil score»-mentalitet og da blir det ikke så bra lagspill. Vi glimter dog til innimellom, men takket være stenger og at hjemmelagets keeper har sin klart beste periode, blir det bare et mål til. Vertene får også et trøstemål slik at det ender med seier 9-2.

Moro at Kristoffer viser seg frem med mål og iherdig jobbing i sin første kamp. Også veldig gøy å se en brennhet Trond Oskar som gjør hele fire mål!

Laget (mål + assist): Tom, Joachim, Stian (1+0), Jonas (0+3), Rune (1+0), Henrik H, Eivind Skarpodde (0+3), Kristoffer (1+1), Alexander (1+0), Tobias, Glenn (0+1), Trond Oskar (4+0), Ronny, Preben (1+0)