D1: Bedring etter hvert

Tirsdag aften (8/12) var Ski vertskap for Asker. Vertene var i overkant gjestfrie i 1. periode, og gjestene visste å forsyne seg…God kølleteknikk og gode skudd vitnet om at bortelaget har mange spillere som også spiller bandy på is. De første 19 minuttene og 18 sekundene er ikke så mye å skrive hjem om. Da står det 0-4 på tavla etter at Ski har latt Asker få komme altfor lett til. Ski er for passive og står for mye og ser på. Resultatet er likevel i overkant flatterende for gjestene. Hjemmelaget har nemlig hatt sine sjanser, men med for dårlig presisjon i avslutningene inntil 19:31 hvor besluttsomhet og vilje sørger for 1-4.

Det fortsetter å lugge i midtperioden, og etter 13 minutter står det 1-6. Ski tar time-out, gjør om fra 1-2-1-1 til 2-1-2 og bestemmer seg for å brette opp erma og virkelig ta i et tak. Det gir tellende resultat med 2 reduseringer på under et minutt. 3-6 og en periode igjen.

Siste periode starter bra. Ski har et overtak, presser på og reduserer til 4-6 etter 7 minutter. I motsatt ende varter Skis keeper opp med et par klasseredninger. Ski øyner et håp og er svært nær flere nettkjenninger. Skis satsing fremover åpner naturligvis for mange Asker-kontringer som dessverre etterhvert resulterer i 2 baklengs til. Ski taper da til slutt 4-8.

Ski har dessverre for vane å ikke være helt med fra første duell. Som regel kommer laget likevel ganske heldige fra det, men tirsdag kveld slipper ikke laget ustraffet unna. 0-4 og 1-6 gjør vondt. Dessto hyggeligere og bedre at laget reiser seg, samler seg i bånn, og avslutter kampen med stil. Pga. skade måtte Heidi vikariere som senter. Herlig å se hvordan hun tok sin nye rolle på strak arm. Stor takk til sekretariatet som ble headhuntet fra tribunen. Sporty gjort å stille på så kort varsel. Og takk til våre trofaste og entusiastiske tilskuere. La oss håpe det blir mer å juble for lørdag ettermiddag (12/12).

Ski-Asker: 4-8 (1-4, 2-2, 1-2)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud, Adele Haugland-Strøm, Balto, A. H. Olsen, C. Hille (0+2), A. Nilsen (1+0), H. Karlstrøm (2+0), H. A. Næss (1+0), L. Dilling, K. Gulheim