H1: Seier og tap i toppkamper

To vanskelige kamper mot de antatte topplagene Tunet 3 og IKA 3 endte med en seier og et tap.

Seier mot Tunet.

Lørdag 3. desember møtte vi Tunet 3 til toppoppgjør i Høyenhallen. Vi visste på forhånd at vi møtte et godt lag med ballsikre og rutinerte spillere. Vi tar ledelsen etter at Christer går inn i banen og banker ballen i nettaket etter tre spilte minutter. Resten av perioden er jevnspilt, og vi går til første pause med ledelse 2-3.

Andreomgangen blir like jevn, men det er bare Ski som får ballen i mål. Vi må nok takke en meget god Tobias i målet for at vi vinner perioden med 0-3. En annen viktig faktor for periode resultatet er aggressiviteten og løpskraften vi legger ned.

Tredje periode preges av litt merkelige utvisninger og Tunet press. Tobias plukker det meste og vi sette ytterligere en kasse riktig vei. Perioden eneder 1-1 og vi vinner komfortabelt 3-7. En godt gjennomført kamp av samtlige i en kamp som var viktig å vinne.

Tunet IBK 3          3

Ski IL Innebandy 7

(2-3,0-3,1-1)

Med for Ski IL Innebandy: Tobias Sterner (Målvakt), Henrik Bjørsell, Peder Rossi (0+1), Rune Marinsen, Christer Pedersen (2+0), Eirik Holstad (1+0), Tom A. Hansen, Jonas Leirfall (1+1), Nicolai Gunneng (1+1), Peter Bergmann (1+0), + Selvmål Tunet

 

Tap mot Akerselva.

Etter den glimrende borteseieren mot Tunet skulle vi prøve oss på et annet topplag når Akerselva 3 kom på besøk fredag 12.12.15.  Her var vi mer usikre på hva som møtte oss, men det ble tidlig klart at de hadde samlet et godt lag til den sene fredagskampen.

Førsteomgangen er bærer litt preg av to lag som vil frem på banen. Perioden ender 3-3 og vi føler vi henger godt med før andre periode.

Den neste perioden slipper vi IKA litt for lett til og de scorer et par enkle mål. Det skal sies at enkelte av målene må klassifiseres som ganske så fine begge veier. Eirik har byttet blad og dette viser seg tydelig i form av to strøkne backhandskudd som suser i nettet. Eirik ender på tre scoringer totalt, og ender vel da med å være vår beste mann i denne kampen. Perioden ender dessverre 2-4 og vi blir liggende bak før den tredje perioden.

Den tredje perioden er som Tunet kampen preget av utvisninger, og vi sliter med å spille oss til gode sjanser i overtall. Dessverre kommer vi aldri i kapp, og perioden ender 1-2 etter at IKA kontrer inn en siste scoring på slutten. IKA vinner kampen fortjent nok 9-6.

Med For Ski IL Innebandy:

Roger Pettersen (målvakt), Joachim Nilsen (Målvakt), Henrik Bjørsell, Glenn Malland (0+1), Eivind Skarpodde, Jonas Leirfall (1+0), Andreas Johannesen (0+2), Peter Bergmann, Christer Pedersen (2+0), Eirik Holstad (3+0), Preben Gabrielsen (0+3)