D1: Tynt i rekkene

Lørdag (12/12) møtte Ski Lindøy i Alliansehallen. Dessverre endte det med 1-4 tap i siste kamp før jul. Ski stilte med 2 keepere, men med bare en og en «halv» innbytter idet Linda for tiden kun kan spille deler av en kamp, og andre Skispillere er skadd, bortreist eller på TV-innspilling. Det blir med andre ord litt tynt i rekkene. På Lindøya-benken er det litt mer folksomt med 3 innbyttere.

Kampen er knapt i gang før det står 0-1 signert tidligere Ski-spiller Ellen Østensen. Det er av sine egne man skal ha det… Ski jobber seg inn i kampen og kommer til noen spede forsøk. Men det er gjestene som fører an, og etter snaue 13 minutter står det 0-2.

I midtperioden er Ski mer med. Hjemmelaget prøver å porsjonere med kreftene, være smarte i valgene og bare gå på løpene som sannsynligvis vil gi lønn for strevet gjennom ballgjenvinning og/eller avslutning på mål. Ski er nære på ved et par anledninger, men ingen uttelling. I motsatt ende har Ski rimelig god kontroll helt til uflaksen igjen rammer laget, og en ball sniker seg inn minuttet før pause.

I siste periode mobiliserer Ski sine siste krefter. Målsettingen er som alltid å vinne siste periode. Halvveis ut i perioden varter Ski opp med et flott angrep som resulterer i velfortjent nettkjenning. Ski får blod på tann og presser på for ytterligere mål. Da går det dessverre som det ofte gjør; motstanderen får kontringsmuligheter, og rett før slutt fastsetter Lindøya sluttresultatet til 1-4.

Egentlig en ganske ok kamp av Ski, og med litt flere spillere kan man ikke utelukke poeng til hjemmelaget. Nå er det bare å håpe på skadefrie spillere og kanskje et gjensyn med tidligere spillere etter jul. Da kan det vanke flere poeng i returoppgjørene.

Ski-Lindøya: 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud, Anja Haugland-Strøm, Adele Haugland-Strøm, Balto, A. H. Olsen, H. Karlstrøm (1+0), A. Nilsen (0+1), L. Dilling, K. Gulheim