D1: Jaaa, neeiii, ai, ok

Holmlia gjestet Skihallen lørdag (9/1) ettermiddag. Holmlia er nr. 3, mens Ski ligger nest sist. Topp mot bunn. Ski hadde imidlertid skumle planer i årets første kamp ettersom Holmlia vant hele 5-1 i høstens oppgjør. Denne lørdagen ble det jevnere, langt jevnere… Begge lag stiller med hver sin dommer da kretsen tabbet seg ut.

For første gang på lenge er Ski med fra første duell. Kampen er bare minuttet gammel da Ski åpner målkontoen. Etter snaue 8 minutter står det 2-0 etter ei skikkelig lumsk lumpe fra langt hold. Holmlia får ettehvert samlet seg og 7 minutter senere står det 2-2. Så pådrar Ski seg en utvisning for feil bytte. Ski er kompakte i boksen, og halvveis ut i undertallet snapper Ski ballen og scorer. 3-2 står seg ut perioden.

Midtperioden starter på best tenkelige vis med 4-2 etter kun 15 s. Men igjen kjemper gjestene seg tilbake i kampen, og etter nye7 minutter er det igjen balanse i regnskapet med 4-4. Ski er gode offensivt og tar på ny ledelsen etter 16:20 og holder denne ut perioden.

På ny scorer Ski tidlig. 6-4 etter drøye 2 minutters spill av siste periode. Det er dog ikke lett å riste av seg Holmlia denne lørdagen. For 3. gang i kampen kommer Holmlia tilbake. Når matchuret viser 17:18 står det 6-6. Og det skal bli verre – bare 18 s senere står det 6-7. Skal alle 3 poeng ryke? Ski viser heldigvis igjen sin sedvanlige fighetervilje. Vertene tar ut keeper, og med 6 utespillere blir presset for stort for Holmlia. 18:39 og 7-7. Begge lag har muligheten til å dra seieren i land uten å lykkes. Dermed 1 poeng til begge lag.

En artig og spennende kamp. Litt skuffende at Ski skusler bort en 2-målsledelse hele 3 ganger. Dessto mer gledelig at laget kjemper seg tilbake og får med seg 1 poeng. Takk til Holmlia for hjelp med å sette opp vantet. Takk til Skis og Holmlias trener (hhv. Kristian og Kennet) som dømte halve kampen hver. Takk til sekretariatsvaktene Kristin og Vegard. Håper dog å se Forza på banen i neste kamp. Og ikke minst takk til et entusiastisk publikum som må sies fikk valuta for penga denne ettermiddagen.

Ski-Holmlia: 7-7 (3-2, 2-2, 2-3)

Utvisning: Ski 1 x 2 min (Gull)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud,  Adele Haugland-Strøm (0+1), Balto (1+1), A. H. Olsen (0+1), K. Crosby, H. Karlstrøm (1+2), A. Nilsen (2+0), H. Næss (1+0), Hille (2+1), L. Dilling, Gull