H2: Samba i Alliansen

Innebandy er vakkert når ball og spiller danser seg inn i motstanderens område på 1 og 2 touch, når spillerne løper og kjemper for hver ball og hiver seg i angrep for å tilfredsstille et kresent publikum. Det er også vakkert når Ronny på høy pass fra Helge fra egen halvdel plasserer ballen på hel volley i nota. Vakkert.

Det var tid for sesongens andre kamp i vår kjære alliansehall. Motstanderen het BVIF/ Hauger 2, det var god stemning på tribunen og dommerne gjorde en kjempeinnsats i kampen som bød på nok av action. Tiden var også inne for 2 nye debutanter i Simen og Thor som begge gjorde en kremjobb på vingen. Kristian gjorde også en slags comeback etter lang tid ute med mindre skader.

I 1 periode var vi litt shaky og stresset unødvendig mye med ball. Likevel var det ingen tvil om at her skulle det presses og etter 8 minutter satte nr 20 ( ikke solskjær), men Simen inn sitt første for kvelden. Assisten ble servert av Christer som løp som han var 20 i hele kampen. 2-0 kom på tampen av omgangen ved Christer med pass fra Kristian som hadde tatt en sugent løp opp. Skadet du liksom!.

2 periode fortsatte med skyhøyt press og litt i overkant målkåte ski spillere som her øynet sjansen for scoringer. Vi pepret dem med skudd fra alle hold, litt som å se United slå Liverpool.  Likevel var det BVH som tok første stikk og utlignet til 2-1. Tom hadde ingen mulighet til å ta skuddet. Tom gjorde en strålende kamp og hadde mange redninger som fortjente hver sin blomsterbukett. En sann legende i Ski buret. Leeds fansen Tom altså!

Vi hentet oss raskt tilbake med 3-1 scoringen signert helge, før samme mann med den deiligste fløtepasningen fant køllebladet til Ronny «Messi» Antonsen som på hel volley prikket den forbi en sjanseløs målvakt. Det ironiske er at ingen feiret fordi vi skjønte ikke hva som hadde skjedd og litt merkelige armbevegelser fra dommer som så ut til å dømme høy kølle. Men målet ble godkjent det. Sesongens fineste? 4-1 stod det altså etter 2 periode og mer skulle det bli!

3 Periode ble total dominans med blendene vakkert kombinasjonsspill fra samtlige og en stadig bedre Tom som virkelig holdt oss på trygg grunn. Helge fortsatte der han avsluttet og satte inn sitt 2 for dagen etter pass fra Christer. Midt i perioden øynet BVH 2 et lite håp da de reduserte til 5-2 etter et pent angrepsspill. Herfra og ut kunne keeperen deres like godt funnet seg en campingstol og dratt frem pilsen, for målene rant inn. Først var det Helge igjen som prikket inn passet til Ronny. Sitt 3 for dagen! Deretter hamret simen inn sitt andre med pass fra Christer.

Så var det duket for å snurre litt med forsvaret deres og med pass fra simen knallet Henrik inn sitt første ( og eneste) for kvelden til 8-2. Christer puttet 9-2 målet med nok en pass fra simen etter å ha løpt ned halve laget til motstanderen. Christer som også hadde rundt 45 skudd på mål og 4 i tverrliggeren. BVH 2 var ikke ferdig de og kontret inn sitt 3 for dagen, mye grunnet at vi ikke møter skudd og lar dem trille å styre med ball. 10-3 og 11- 3 ble scoret av MAN OF THE MATCH som denne gangen går til Helge, den høyreiste mannen med sine velkjente golfskudd, som med 5+1 fikk til mye gøy i dag.

Alle gutta gjorde en kjempeinnsats, og ikke minst en stor takk til BVH 2 som viste god sportsånd da de hjalp oss med å ta ned vantet etter kampen. Dette er sånn det skal være!

Med for Ski:

Helge (5+1), Christer ( 2+3), Simen (2+2), Ronny(1+2), Henrik(1+0), Kristian(0+1)Alex(0+1),Roger, Tom, Stian.