H2: Uavgjort, storseier og ned på jorda med et brak

Etter uavgjort i serieåpningen og storseier 11-3 hjemme mot Bærums Værk, kom H2 ned på jorda igjen borte mot Bjørndal søndag 16.10. Bjørndal er et nystartet lag  som består av mange spillere som har spilt i 2. og 3. divisjon. Med 12 utespillere mot Skis 8, hvorav 3 var helt nye spillere, ble det etterhvert veldig tøft.

Vi henger greit med de to første periodene resultatmessig, selv om det står helt fortjent 6-2 til vertene før siste periode. Stian og Henrik H er våre målscorere. Bjørndal holdt et tempo vi ikke klarte å henge med på hele kampen – de løper masse og før tredje periode var det mange trøtte bein og hoder.
I siste er det dessverre helt tomt for krefter og vi taper perioden 7-0. Sluttresultatet blir dermed 13-2 til Bjørndal.
Veldig bra at vi aldri mister motet og kjemper til siste slutt – selv om vi aldri er i nærheten av å true vertene. Vi tar med oss humøret videre til neste kamp, så får vi kjøre inn de nye spillerne i spillemønster og bevegelser. Da blir det nok et morsomt returoppgjør til våren!
Bjørndal – Ski 2: 13-2 (3-1, 3-1, 7-0)
Utvisninger:
Bjørndal: 2×2
Ski: 2×2 (Helge og Kristian)
Skis lag: Tom Stordal (målvakt), Joachim Nilsen (målvakt), Nicolai Gunneng, Henrik Gunneng, Henrik Hjerpseth (1+0), Thor Robert Nebbenes, Christoffer Løken, Kristian Johannessen, Helge Johansen, Stian Lund Pedersen (1+0)