D1: Revansje igjen

Sent onsdag kveld (23/11) gjestet Ski på ny Haugerudhallen. I serieåpninga ble det et knepent 5-4-tap mot Haugerud. Denne onsdagen ble det derimot poengfangst mot Lindøya som vant begge oppgjør mot Ski forrige sesong. Det ble trangt på benken hos begge lag som stilte med 13 spillere. For Skis del betydde det for første gang på mange år full tropp (2 keepere og 11 utespillere) i en seriekamp.

Kampen er knapt i gang før Ski tar ledelsen i 1. bytt etter 35 s. Ski vinner greit sjansestatistikken, men resten av perioden forblir målløs takket være ineffektivitet og gode keepere.

Den neste perioden blir målrik – enn om ikke helt i stil med Borussia Dortmund-Legia Warszawa i tirsdagens CL-kamp. Lindøya skrur opp tempo litt og er på hugget. Først utlikner vertene etter 3 minutter før de tar ledelsen 2 minutter senere. Ski mister dog ikke fatningen og minuttet etter 2-1 er utlikningen et faktum. Lindøya tar på ny ldelsen etter 8 minutter. 25 s senere er det imidlertid på ny balanse i regnskapet. Så følger noen minutter med måltørke før Ski tar tilbake ledelsen etter kvarteret uten at Lindøya klarer å svare.

3-4 og 20 minutter igjen. Hjemmelaget gjør endringer på rekkene og presser til tider hardt på for utlikning. Ski har sine sjanser, men det blir ingen spiker i kista. Lindøya får heller ikke uttelling til tross for iherdige forsøk de siste minuttene, så alle poengene blir med hjem til Follo.

Åh, så deilig med seier etter to tap for Lindøya forrige sesong. Herlig innsats og guts sikrer nye tre poeng og dermed inntar Ski tabelltoppen – i alle fall før alle lag har spilt 5 kamper. Møt opp i Alliansehallen tirsdag 20/12 kl. 19 og støtt Ski i kampen mot tanellnabo Lier.

Lindøya – Ski: 3-4 (0-1, 3-3, 0-0)

Laget (mål+assist):
Anja Haugland-Strøm (M), S. Tangerud (M), Balto, A. Olsen, K. Crosby, Adele Haugland-Strøm, H. Karlstrøm (0+1), H. Hæhre, V. Bjørnskau, A. Nilsen (1+0), C. Hille (2+1), K. Gullheim, K. Forfang (1+0)