D1: Poengtap

Så var juleferien over. Søndag (8/1) tok Ski turen under fjorden for å møte Asker i Heggedalshallen. I hjemmeoppgjøret vant Ski komfortabelt 8-1. Resultatet før jul var dog i overkant flatterende for Ski som var forberedt på en jevn kamp denne ettermiddagen.Asker stilte med 13 spillere og ungdommelig pågangsmot og løpsstyrke ispedd noen erfarne travere. På Ski-benken var det mer glissent med bare 9 spillere. 3 innbyttere skulle vise seg å spille en avgjørende rolle.

Kampen starter bra for Skis del. Det står 0-2 etter 3.37. Etter 6.46 står det 1-3. Så roer det seg litt ned i sekretariatet, før det blir 2-3 når gjestene blir slitne på tampen av perioden.

Pausen gjør godt. Midtperioden starter med et kjapt mål til Ski. Begge lag har så sine sjanser, men flaks/uflaks, stolpe og heldige/dyktige keepere hindrer nye mål før Ski øker til 2-4 etter snaue 12 minutter. Ski har ganske god kontroll på kampen helt til kreftene tar slutt mot slutten av perioden. Asker reduserer til 3-5 bare 2 minutter før pause. Det som likevel er verre, er at Ski-back Anita må kaste inn håndkledet etter et meget ublidt møtet meddet glatte gulvet som resulterte i ikke-spillbar albue.

I siste periode handler det om å hale seieren i land. Vertene er på hugget og har fått fornyet tro og energi etter sin siste redusering. Skispillerene er slitne, og med bare to innbyttere røyner det dessverre på. Asker reduserer til 4-5 før halvspilt periode og utlikner etter 13 minutter. Ski biter tenna sammen. Tap skal unngås. På slutten har begge lag store muligheter til å kapre alle 3 poenga, men det ender 5-5 og 1 poeng til hvert lag.

Gratulerer til Veronica med vel overstått debut. Et flott tilskudd til laget. Ski spiller god innebandy så lenge kreftene holder. Takk til Alex som igjen stiller opp, på bare timers varsel, som coach i Kristians fravær. All ære til Asker som aldri gir opp, men med to rekker, burde 3 poeng ha vært i boks for Ski. Nå krysses fingre og tær for at diverse skadeavbrekk blir kortvarige, og at det igjen blir trangt på benken på neste kamp om 2 uker.

Asker-Ski: 5-5 (2-3,1-2,2-0)

Utvisninger: Asker 2 x 2 min

Laget (mål+assist):
Anja Haugland Strøm, Adele Haugland Strøm, K. Gulheim (0+1), V. Nielsen, A. Olsen, A. Nilsen (3+0), Balto (0+1), V. Bjørnskau, C. Hille (2+1)