H2: God start på 2017

Gutta fra ski og omegn tok turen til fine vestkanten der Bærums verk skulle måles mot ett ski som fortsatt var i feriemodus. Formen var så som så, men vi skulle ha en god start på andre halvdel av sesongen. Bærum stilte mannsterke opp, og som sist hadde de mange store spillere vi kunne bruke fart og teknikk mot. Første periode startet horribelt som vanlig med 3-0 ledelse til Bærum etter kun 5 minutters spilt. Det er en selvfølge at Ski slipper inn +/- 4 mål etter så kort tid hver kamp, og det skyldes at vi ikke er påskrudd nok fra start og veldig passive i press. Likevel klarer vi å roe oss ned og Eirik pirker inn noen susere på backhand etter mye bra spill i laget.

2.Periode er en eneste stor fest hvor vi rundspiller Bærum med raske presise pass og gode bevegelser foran mål. Keeperen deres holder ikke stort og vi vinner perioden hele 0-9! Eirik fortsetter med der han slapp ved å putte 3, mens Jonas har nesten alle assistene. En god link der altså! Perioden viser at ved å kutte høye baller og heller spille direkte langs kant, åpner vi opp forsvaret deres såpass mye at det blir stor trafikk foran mål og vi står nærmest i kø for å putte.

I 3.Periode hever Bærum seg ett par hakk og kommer på en del kontringer de er effektive på. Jeg tror ikke jeg overdriver om de scorer på alt de har av sjanser. Vi øker derimot scoringsstatistikken med 5 mål mot Bærum sine 4 og vinner komfortabelt 8-14. Forbedrings potensiale finnes i stor grad i markeringsspillet og den defensive biten, men totalt gjennomfører vi en god kamp med tanke på at det har vært en lenger ferie med lite treningstid og forberedelser. Vi kryper med dette til 4 plass på tabellen, og dersom vi har med oss litt flakseguder fremover så kanskje ballen endelig triller vår vei etter noen unødvendige tap.

Disse var med for Ski H2

Eirik (8-1), Jonas (1-7), Helge (3-2), Robert (1-0), Oscar (1-0), Nico (0-1), Stian, Henrik, Joachim.