D1: Tap for serielederen

Fredag kveld fikk Ski besøk av serieleder Haugerud. Haugerud vant 5-4 i serieåpninga før jul. Ski hadde et håp om poeng denne kvelden, men det ble med håpet. Som vanlig sliter Ski med forfall pga. skader. Hjemmelaget mønstret likevel 8 utespillere denne kvelden mot 6 sist lagene møttes. Det har skjedd litt i spillerstallen siden seriåpningen (1 spiller ut pga flytting, 3 nye inn, nye skader og reiser): Kun 3 spillere fra bortetapet var med denne fredagskvelden.

Første periode blir jevnspilt med sjanser begge veier. Hjemmelaget tar ledesen  etter 6 minutter, men Haugerud utligner snaue 2 minutter senere. Så tar bortelaget ledelsen halvveis ut i perioden, men Ski utlikner få minutter senere. Flere mål blir det ikke og dermed 2-2 til pause.

Gjestene øker tidlig til 2-3 i midtperioden. Deretter er det jevnt og tett, og Ski er absolutt med på notene før et helsvart halvminutt i det 37. spilleminutt hvor Haugerud setter 2, og vips står det 2-5. Ski samler seg raskt etter glippen, og sekunder senere lyser det 3-5 på tavla. Nytt håp er tent innfor de siste 20.

Ski er dog litt tamme og finner ikke flyten i siste periode. Etter at gjestene øker til 3-6 i overtall etter 6 minutter, er mye av piffen borte i hjemmelaget som aldri helt finner ut av angrepsspillet til Haugerud som er nærmere å øke ledelsen enn Ski er en redusering.

Sett bort fra det ene halvminuttet på tampen av 2. periode og deler av tredje periode, spiller Ski ganske så godt og har sine sjanser. Haugerud vinner dog fullt fortjent. Ski lider nok av å mangle trener Kristian på benken. Hadde nok hjulpet å ha fått ytterligere taktiske innspill på forsvarsarbeidet. Artig at Kristin NL scorer i sitt coemback i den gule trøya. La oss håpe på flere nettkjenninger og flere skadefrie spillere i neste kamp søndag 12. februar borte mot Ullensaker/Kisa.

Ski-Haugerud: 3-6 (2-2, 1-3, 0-1)

Utvisninger: Ski 1 x 2 min (Hille)

Laget (mål+assist):
S. Tangerud (M), Balto (0+1),  Ad. Haugland-Strøm, H. Hæhre, V. Bjørnskau, A. Nilsen, C. Hille (1+0), V. Nielsen (0+1), K. Nygård Liseter (1+0)