H2: Revansje mot Bjørndal?

Serieleder Bjørndal gjestet alliansehallen og vi følte vi hadde noe uoppgjort med dem etter sist kamp som endte i tap. 1.periode startet som vi ventet med høyt press fra løpssterke Bjørndal-spillere som var ballsikre og teknisk godeEtter 4 minutter sa forsvaret vårt takk for seg og 0-1  var et faktum. Likevel viste vi attityde å kjempet oss tilbake. På et «innøvd» frislag trekk scorte vi det viktige utligningsmålet som ga oss  et tent håp. Dessverre for oss ble Bjørndal hakket mer tent å putta 2 kasser på kontring og godt lagspill før 2.periode var ferdig.

2.Periode ble en mål-fattig seanse for de 10 tilskuerne som hadde tatt turen. Vi styrte spillet i store deler av perioden og kom på store sjanser utover i kampen. Vi ble også tildelt 2 straffer som vi brant hvilket kunne snudd kampen i vår favør. Likevel er 0-0 i 2.perioden et godkjent resultat ettersom vi møter det mestscorende laget i serien. Det skal heller ikke stikkes under en stol at vi hadde sært gode keepere i Jokke og Tom som reddet oss uttallige ganger.

i 3.Periode  raknet alt. Vi ble slitne, sleit med returløpene hjem og ble kontret ihjel av et effektivt Bjørndal. Med freidige finter og gode langskudd i krysset ble vi stadig mer resignerte og måtte kjempe for å unngå 2-siffra. Helt på tampen kom vi på en visitt i Bjørndals 5 meter og Helge passet til Alex som ihvertfall ga oss et trøstemål.

Alt i alt en ok match hvor vi periodevis viser hva vi er gode på, men det hjelper lite når bunnnivået vårt er bunn. Neste match er mot Ull/ Kisa i Jessheim og vi drar ikke dit for å tape!

Ski H2 – Bjørndal:  2-8

Disse var med for Ski:

Henrik (1+0),Alex(1+1),Helge(0+1),Tom, Jokke, Nico, Eirik,Kristian, Stian, Ronny, Andy