D1: Første seier i 2017

Etter mye frem og tilbake ble det kamp mellom Ullensaker/Kisa og Ski søndag kveld (12/2) i hjemmelagets feiende flotte, nye storstue «Ullensaker is- og flerbrukshall». I hjemmekampen vant Ski 5-3, og det var forventet et nytt jevnt oppgjør. Begge lag møtte kvinnesterke opp med hhv. 13 og 10 spillere i favør hjemmelaget. Vertskapet stilte dessuten med 2 dommere (pga. et salig rot signert regionen).

Det blir en jevnspilt førsteperiode. Hjemmelaget synes mer ballsikre enn sist, men det er likevel Ski som har et ørlite overtak, og som kommer til de vasseste sjansene. Og etter drøye 16 minutter får Ski uttelling to ganger med 16 sekunders mellomrom. En behangelig 0-2-ledelse før pause.

De neste 20 minuttene blir like jevnspilt. Begge lag har nok av målsjanser, men det er to keepere som har gode dager på jobb denne kvelden. Ski klarer imidlertid til slutt å lure inn en ny ball bak hjemmelagets sisteskanse 2 minutter før pause. 0-3 og kun en periode igjen. Dette burde kunne gå.

Ullensaker/Kisa gir seg dog ikke uten sverdslag. Spillet bølger frem og tilbake med sjanser i begge ender. Igjen er det Ski som scorer etter halvspilt periode. 0-4 og 9 minutter igjen. Kan vi klare «a clean sheet»? Nei, bare 30 s senere står det 1-4. Flere mål blir det ikke, og 3 poeng blir med tilbake til Follo.

Deilig med en seier igjen etter uavgjort og tap i årets to første kamper. Ski ligger på en 2. plass poenget bak Haugerud og poenget foran Lier. Lier har imidlertid 2 kamper færre spilt. Stor takk til Ull\Kisa som gjorde sitt til at kampen ble gjennomført på oppsatt tid. Ny kamp allerede på fredag hjemme i Alliansehallen kl. 19.30. Da kommer et revansjesugent OSI på besøk.

Ull/Kisa: 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)

Utvisninger: Ski 1×2 min (Kristin L.)

Laget (mål+assist):
Anja Haugland Strøm (keeper), Adele Haugland Strøm, Balto, C. Hille (1+1), A. Nilsen, H. Hæhre, V. Bjørnskau (1+1), K. Gullheim (1+0), K. Liseter (1+0), V. Nilsen