H2: Deilig seier etter lang reisevei!

Ski H2 og noen heldige utvalgte H1 spillere satte seg i kjøretøyene på vei mot Gardermoen, men måtte dessverre avbryte ferien siden Ull/ Kisa 2 fortjente få lære en liten lekse siden sist. Det bitre 8-7 tapet i Alliansehallen hadde motivert oss til å ikke spare på kruttet og ALDRI undervurdere en motstander igjen!.

Periode 1 startet med 1-0 av Eirik S etter knappe minuttet hvilket forteller ganske mye om hvor grei kontroll vi i utgangspunktet hadde på kampen. Vi var ikke fulle 2 rekker, men godt organiserte i alle ledd hvor vi presset fra midten og kontret da mulighetene bød seg. Da timeuret viste 7:26 hadde kaptein for dagen ( og alle andre dager) Henrik H puttet 2 gåller, ett på langskudd og ett etter fin fin pasning fra Helge.Ull/ Kisa kom seg tilbake med en bakfull svenske som hamret inn reduseringen 1-3 på en sjanseløs Tom i buret. Kanskje burde vi vært litt flinkere på å presse mann med ball og se fatning?

Istedet for å rakne tok vi til årene da Nico la på til 1-4 med et godt håndleddskudd med pass fra Henrik H. Tror timene med Fifa har gjort susen der altså! Like før slutt snappet Henrik H ballen på egen halvdel, rundet 2-3 Ull Kisa statister å plasserte ballen med et frekt håndledd skudd i krysset bak en svimmel keeper 1-5. Takk for meg!… Neida.

2.Periode ble en heller kjedelig affære hvor lagene bar litt preg av slitne hoder og rop fra tribunen fra noen litt vel engasjerte Kids. Ull/Kisa reduserte til til 2-5 før Henrik B ladet kanonen å smelte inn en skikkelig ladning fra midtbanen.6-2.

3.Periode var ikke lett å tyde på kampskjemaet, men startet ihvertfall med en Christer som rundspilte hele Ull /Kisa laget å putta like godt 7-2. Deretter var det Henrik H sin tur igjen som på lekkert vis fikk ballen i slottet, sendte den mellom bena på keeper før han tok den imot på andre siden å kunne lekent enkelt putte den i mål.2-8. Like etter var det duket for at jomfrudommen ble brutt som man sier da Thoro med hammeren pirket inn 2-9 før Ull / kisa reduserte til 3-9, men det er ikke så farlig. Stian ville også melde seg på scoringsballet og brukte god teknikk da han curlet inn 3-10 på langskudd. Det siste målet fikk Henrik B æren av å sette med et velplassert frislag i tverrliggeren og bak en sjanseløs keeper.

Kampen endte tilslutt 5-11 og siden gutta i sekretariatet gikk tom for blekk etter en opphissende 3 periode er det ikke lett å se hvem som kom på scoringslista. Uansett, dette var en herlig kamp å vinne med godt spill, effektive Ski spillere, en veldig god Tom i mål som var som en katt og god lagmoral!

Ski`s Mannschaft

Henrik H (4+1) BB, Henrik B (2+3),Helge J(0+2),Thoro (1+1),Nicolai G (1+0),Eirik S (1+1), Christer (1+1), Stian LP (1+0),  Tom S