D1: Tap mot OSI

Damelaget og Oslostudentene utsatte fredag (17/2) vinterferien et par timer for å gjøre opp om tre poeng i Alliansehallen. Det ble en spillemessig relativt jevn kamp, men hvor studentene var hakket mer på og hakket mer effektive foran mål enn oss.

Kampen er med en gang slik som de aller fleste kampene mot OSI. Tett, jevn og med mye duellspill. OSI triller mer ball uten å komme til de helt store sjansene, mens vi kontrer med samme resultat. Studentene har mye løpsvilje, og de presser oss høyt hele kampen. Det syns vi til tider er litt ubehagelig, og som resultat får studentene kampens første mål fem minutter før pause.

2. periode er relativt lik som den første. Gjestene har ballen litt mer enn oss, og de er litt flinkere i presset. Og ikke minst er de mer effektive foran mål. Vi skaper dog flere målsjanser i denne perioden, men OSIs keeper er i det virkelig umulige hjørnet. Ved to anledninger tidlig i perioden får OSI nok en gang uttelling for sitt høye press da vi gjør feil og de straffer oss knallhardt. 3-0 før siste.

Som vanlig er målet å vinne den siste perioden, men aller viktigst er det å få den fordømte kula i kassa!  Det begynner på verst tenkelig måte med 4-0 etter drøye to minutter, og deretter sliter vi litt med å finne flyten. Marginene hadde vi heller ikke med oss, godt illustrert av Hilles to skudd i stolpen i ett og samme bytt. En god Anja i mål + en god dose flaks hindrer flere baklengs før vi tar en timeout med syv minutter igjen – nå skulle det scores mål, koste hva det koste vil! Timeouten gir resultater. De siste syv er det en helt annen intensitet i det vi gjør, og selv om det blir enda et baklengs, får vi det etterlengtede målet vårt også! Og vi er ikke langt unna å lage flere.

Det ender med 1-5 tap. Fortjent seier til OSI som jobber knallhardt i 3×20. For vår del er det veldig positivt at vi responderer på timeouten og gjør akkurat som vi avtalte: presser hardt og scorer mål. Vi tar med oss det inn i neste kamp som er mot Lindøya 17.3 klokken 19.30 i Alliansehallen.

Laget (mål + assist):
Anja (målvakt), Adele, Balto, Anita, Hille (1+0), Barbi, Forfang (gledelig besøk fra nord :)), Gulheim, Veronica, Vibeke, Heidi