Mix 2011: Innebandyskolen for 5-åringer, en suksess!!

VI har i år arrangert innebandyskole for 5-åringer (født 2011) for førte gang. Med over 20 barn innom treningene, må vi si dette har vært en kjempesuksess! Dette må videreføres til neste år. Det hele ble kronet med at vi stilte med to lag i Mix 2011 klassen i Minirunden vi selv arrangerte.

ski-gul-av-christine-haugland-strom
Minirunde i Ski!

Fokus på trening har vært mestring gjennom lek og moro, hvor kølle og ball introduseres og integrerer. Vi har gjennomført 10 økter. Her har vi lekt leker som «stiv heks» og «doktor harn». Vi har også lekt andre kjente leker som «haien kommer» og «hauk og due», med og uten kølle og ball.

lagbilde-m5-av-christine-haugland-stromFornøyd gjeng etter tre kamper!

Høydepunktet var minirunden 11 februar hvor vi deltok med hele 15 spillere, fordelt på to lag. Her møtte vi lag fra flere andre klubben i regionen. De ivrige Ski spillerne, som ikledde seg Ski IL Innebandydrakten for første gang, la ned en enorm innsats. De fleste av lagene vi spilte imot hadde spilt før, uten at det skremte Ski-gjengen. Etter tre gode kamper (som var mer enn nok …), var det en fornøyd og sliten, gjeng som fikk hver sin flott medalje for innsatsen.

ski-bla-av-havar-sletten
Ski Blå i aksjon mot Ull/Kisa

Siste gangen hadde vi kamp mellom barn og foreldre. Her var innsatsen stor og det var mye glede og latter (barna så ut til å synes det var morsom å spille mot mamma eller pappa og).

in-action-mot-nittedal-2
Ski Gul

Totalt har det vært innom hele 21 fordelt på 11 jenter og 10 gutter, noe som er veldig positivt med tanke på jentesiden, som egentlig er ikke eksiterende i klubben. Det bør være et en målsetning å ha et jentelag med på en minirunde neste sesong. Selv om dette var et tilbud til 2011 modellene har det vært med noen (4 stk.) født i 2012. Dette er et godt utgangspunkt for neste sesongs innebandyskole.

innebandy-minirunde-ski-1
Ski Blå mot Bærum

Eirik Holstad har fungert som hovedtrener og lagleder, men har at uvurderlig hjelp av Fredrik Backe, Gunnar Gunnarson og Kenneth Halvorsen.

in-action-mot-nittedal
Ski Gul

Selv om den planlagte innebandyskolen nå er ferdig gir vi ikke oss for det. Det virker som mange ønsker å være med videre og vi satser på å stille lag i sesongens to siste Minirunder.