H2: Mann 30+ fant lykken på Veitvet med stramt håndledd.

 

10 mann på Veitvet i garderoben satt, å spille ball var en avgjørelse som ble tatt!

Men en kar skjønte ikke bæret, og ville heller hele laget være.

Minst 100 skudd fra håndleddet traff, 11 gikk inn, keeper ble paff

Resten av laget sa hva er det som skjer, en målkåt mann på Veitvet er det sjeldent man ser

Ny rekord og smultringen var digg, likevel var det en annen oppmerksomheten fikk.

En målkåt mann på Veitvet er det sjeldent man ser, målorgie og kaos, ja Andy! i kveld orker du neppe mer!

For dere som klikket inn på denne saken i håp om at Ski innebandy har blitt en lokal klubb for enslige single menn må nok ta seg 5 på sofaen å drømme videre. Dette er nemlig et litt spesielt referat som skal dokumentere flere historiske begivenheter som skjedde på Veitvet 1 mars, 2017. Målrekorden for klubben i en offisiell kamp ble slått, antall mål scoret av 1 spiller ble angivelig slått av ifølge vitner og  keeperne slapp ikke inn en eneste kule. Og ja, dere lurer sikkert fælt på hvem denne Andy er?

Å skrive det som skjedde i kampen orker jeg ikke bruke livet mitt på siden alt skjedde. Det nærmeste Veitvet var scoring var da Stian med nød klarte å vende vekk en motspiller 20 meter unna. Motstanderen skal ha full honnør for innsats og godt humør og vi er sikre på at de i fremtiden vil kunne yte oss god motstand.

Ski spilte til tider veldig bra innebandy med mye pass, raske rullinger, gode bevegelser og skudd vilje som selv Rambo da han plaffer ned hele tyskland alene ville vært stolt av. Keeperne dro på pub, forsvaret hadde full kontroll hele kampen, centerne ( nesten alle 2) hamret inn skudd og vingene var «flying».

Jeg sier bare 0-32

Takk for meg!

Poeng for Ski ( dette var et villt h….e å regne ut)

Andy (11-2 !), Snurre-Snorre (2-12!, Helge (7-3!), Thoro (5+1!), Henke H (2+3!), Thai (2+2!), Nico (3+1!), Stian (0+2), Jokke og Tom