H2: Sesongens første seier

Vi møtte Veitvet for første gang i fjor, og det var tydelig at Oslolaget har tatt steg i forhold til forrige sesong. Det ble en resultatmessig jevn og spennende kamp i Alliansehallen denne fredagskvelden.

Det starter oppskriftsmessig. Vi dominerer kampen spillemessig og leder 2-0 etter halvspilt 1. periode (Stian og Helge). Men selv om vi har ballen mest, er gjestene giftige når de først angriper. En litt heldig scoring, samt en mu på et frislag som Donald Trump ville ledd av, gjør at det står 2-2 til pause.

Midtperioden fortsetter som den første og igjen starter det oppskriftsmessig. Etter bare 1 minutt blir Tobias den første G15-spilleren på mange år (og en av tidenes yngste) som scorer mål på seniornivå – moro! Resten av perioden preges dessverre av sjansesløseri og stang-stang-ut i tillegg til at Veitvet er fryktelig effektive. 3-5 før de siste 20.

Før 3. periode er vi enige om å bare fortsette å la ballen gå og spille rundt motstanderen og få til noen skikkelige skudd. Helge starter snuoperasjonen før Oskar «John Snow» Wedde først banker inn utlikningen og deretter 6-5 med fem minutter igjen. Med minuttet igjen å spille får vi straffe som Helge setter stang-stang-keeper-inn og da burde kampen vært over. Gjestene har imidlertid ikke gitt seg og 6-7 er et faktum 8 sekunder senere. Veitvet tar ut keeper de siste sekundene og trykker for utlikning men kampen ebber ut til sesongens første seier.

Nok en gang kjempeinnsats av juniorgutta (Tobias, William og Oliver) – solid spill og til og med scoring av Tobias. Også veldig moro med en solid debut på seniornivå av Oliver. Håper å se enda mer av dere gjennom sesongen!

Ski 2 – Veitvet: 7-6 (2-2, 1-3, 4-1)
Utvisninger:
Ski: 1×2
Veitvet: 1×2

Laget (mål + assist): Tom (MV), Joachim (MV), Henrik B, Tobias (1+0), Oliver, William, Henrik H (0+1), Ronny (0+2), Stian (1+1), Oskar (2+0), Helge (3+1), Eirik S, Thai

En kommentar om “H2: Sesongens første seier

Det er stengt for kommentarer.