H2: Kjempematch mot serielederen

Søndag kveld dro 8 herrespillere og en damespiller til Rotnes for å møte den suverene serieleder Nittedal 2. Vertene stod med hele 26-9 i målforskjell og 9 av 9 mulige poeng før kveldens match. Men de høstet ikke mye respekt fra et H2 som kom rett fra 7-6-seier mot Veitvet for to dager siden.

Det tar ikke mer enn fire minutter før Henrik B setter dagens første. Tre minutter senere kriger Peter inn 2-0. Digg start! Vi triller ball og har egentlig stålkontroll på kampen, men midtveis i perioden får gjestene inn en redusering. Men vi lar oss ikke påvirke av tanker om det klassiske «Skispøkelset», og når Henrik setter sin 2. kasse 2 minutter før pause, har vi en god følelse med oss inn i 2. periode.

Midtperioden fortsetter med at vi kontrollerer. Nittedal blir usikre og slurver mye i oppspillsfasen. Både undertegnede og Helge skylder hvertfall et mål hver 🙂 Selv om vertene reduserer til 2-3, sikrer Peter og Helge et trygt utgangspunkt før de siste 20 med hvert sitt mål assistert av Veronica.

Tidlig i 3. periode får vi vår andre straffe denne helgen, og nok en gang er det Helge som går frem. Han er som vanlig iskald og når referatforfatteren setter 7-2 minuttet etter, tar hjemmelaget time-out. Det hjelper lite – vi har full kontroll og skaper drøssevis med muligheter. Henrik setter hat-trick, før Nittedal får inn et trøstemål helt på tampen.

Veldig morsom kamp å spille, og skikkelig deilig at vi vinner ved å jobbe som et lag. Alle gav 100% innsats i alle ledd i dag. Stor takk til Veronica som nok en gang stiller opp når vi er i mannskapsnød, og takk til Tommy og Peter som begge steppet inn på kort varsel.

Nittedal 2 – Ski 2: 3-8 (1-3, 1-2, 1-3)

Laget (mål + assist): Tom (MV), Stian, Veronica (0+3), Henrik B (3+0), Peter (2+0), Henrik H, Helge (2+2), Tommy (0+1), Kristian (1+0)