D1: Surt poengtap

Det endte til slutt 4-4 hjemme i Alliansehallen mot Ull/Kisa fredag kveld (11/10). Ski stilte med samme mannskap som sørget for full pott mott Grei 2 i serieåpninga med et unntak: Hille valgte skøyter i tillegg til kølle denne helgen. Dessuten stilte Jeanette i mål mens Vero var tilbake som back etter sin gjesteopptreden i mål i serieåpninga.

Ull/Kisa stilte kvinnesterke opp med 16 spreke utespillere. Gjestene presset høyt, løp mye og hadde en klar kampplan. Etter snaue 5 minutter står det 0-1 på tavla. Kampen er imidlertid jevnspilt, og med litt bedre marginer hadde Ski både fått et og to mål. I stedet får Ski en utvisning etter 17 minutter. Ski klarer seg i undertall, og «synderen» setter utlikninga 25 sekunder før pause.

Midtperioden blir jevnspilt. Det er imidlertid bare Ski som noterer seg i målprotokollen. 2-1 før siste periode.

Den tette fighten fortsetter. Fra 2. til 7. spilleminutt får vi 2 mål fra hvert lag: Først utlikner gjestene før de tar ledelsen 2-3. Deretter er det Ski som utlikner og tar ledelsen 4-3. Ski prøver etter det å holde mer på ballen, spare krefter og unngå unødvendige balltap. Planen lykkes bra helt til vi ryker på en ny 2-minutter med snaue 3 minutter igjen å spille. Dommerene synes dog å være usikre på hvem som gjør forseelsen, og plukker tilfeldigvis(?) ut Tuva. Denne gang lykkes bortelaget drøye minuttet inn i utvisninga – 4-4. Få sekunder før slutt mener Ski det skal være straffe til de gule. Dessverre er ikke dommerne enige.

En tett og jevn affære – morsom kamp å spille og å se på. Flott å ha spillere som fyller keeperrollen når våre faste sisteskanser er indisponible. Det rapporteres om meget god steming på mellom lagenes supportere. Bare så synd vi har dommerne imot oss. Ikke gir de advarsler, ikke lar de oss feire mål, stadig dømmer de frislag hver sin vei m.m. Vi kunne fort ha endt opp med alle tre poenga. Et nytt på poeng som i sin helhet dedikeres Anja. Go girl!

Ski-Ull\Kisa: 4-4 (1-1, 1-0, 2-3)

Utvisninger: Ski 2×2 min

Laget (mål+assist)
J. Ellingstad (M), V. Nielsen (0+1), A. Haugland Strøm (1+0), K. Gulheim, Balto (0+1), S. Østby (1+1), K. Liseter (1+0), T. Jarmund (1+0), A. Löfdahl, A. Nilsen (C) (0+1)