H2: Mye positivt tross tap

H2 tok fredag (20.9) i mot VIF 4 til sesongåpning i Alliansehallen. Selv om det ble tap, var det mye positive ting å ta med seg, deriblant noe som sannsynligvis er klubbhistorie.

For det var hele 15 utespillere som stilte for hjemmelaget, og blant de var hele fire juniorer (Tobias, Anders, Sondre, William) , en debutant (Einar) og en comeback (Marius). Ikke bare det men vi kjørte tre rekker så og si fra start (undertegnede er gammel, så trengte de første 15 til å varme opp), og hvertfall i de to siste periodene, klarte vi det uten for lange bytt. I tillegg ble det null utvisninger for byttekluss, og det er sikkert første gang hvor vi er flere enn 10 spillere og unngår det 🙂

Må si at alle juniorer, debutanter og comeback gjorde en flott innsats! Gleder oss til å ha dere med videre.

Sett bort i fra 1. periode taper vi kampen 2-3, og det mot det som sannsynligvis er et av de bedre lagene i serien. Hvertfall det mannskapet de stilte denne fredagen med (visstnok) elitekeeperen i mål.

Får vi til den samme intensiteten i neste kamp, er jeg sikker på at vi scorer mange flere mål, og at vi klarer å holde oss på samme nivå baklengs (igjen sett bort i fra 1. periode).

Ski 2 -VIF 4: 2-7 (0-4, 0-1, 2-2)

Utvisninger: VIF 4: 2×2

Laget (mål + assist): Tom (MV), Einar, Tobias B, Andy (1+0), Sondre, Thai, William, Peter, Anders B, Stian, Ronny, Anders S, Henrik (1+0), Marius, Nico, Kristian (0+1)