H2: Et par små skritt i riktig retning

Lørdag, 12.10, tok Ski 2 turen til Holmliahallen for å spille mot Veitvet; et lag som har rekruttert godt siden sist vi møtte de. Målet for kampen var, foruten å vinne, å score mer enn 7 mål. Det klarte vi ikke, men vi var hvertfall nærmere enn sist.

I kjent Ski-stil slipper vi inn ila de første minuttene. 46 sekunder og 1-0. Men denne gangen reiser vi oss og svarer, 1-1 ved Nico etter fint forarbeid av Marre. Ski-stilen fortsetter dog med 2-1 30 sek senere, men nok en gang svarer vi, denne gangen ved et herlig raid fra Oliver. Resultatet står seg til pause, tross flere muligheter.

2. periode åpner som den første, bare denne gangen svarer vi ikke umiddelbart. Istedenfor forærer vi Veitvet ytterligere et mål før vi kommer i gang. Henrik setter 3-4 rett før halvspilt og 4-4 sitter snaue fem før pause. Dessverre får vertene en kasse til før nevnte pause.

Jeg er litt ambivalent til om jeg er for eller i mot pauser. På den ene siden tror jeg ikke jeg hadde overlevd en match uten (knapt så jeg overlever nå). På den andre så hadde vi kanskje kun sluppet inn enkle mål i starten av kampen. 6-4 sitter 1:45 ut i 3. perioden. Vi kriger på tross av dabbende krefter, og reduseringen kommer, signert Børud, 3 min før slutt. Vi tar timeout og forsøker oss med 6 mot 5. Dessverre lite planlagt så da blir det kaos og 7-5 som blir sluttresultatet.

Veitvet – Ski: 7-5 (2-2, 3-2, 2-1)
Utvisninger: Veitvet: 2×2, Ski: 1×2

Laget (mål + assist): Tom (MV), Tobias, Sondre, Kristian, Peter, Nico (1+0), Oliver (1+0), Anders, Stian, Børud (1+0), Helge, Henrik (2+0), Marre (0+2)