G14: Velfortjent seier!

Det så ut til å bli en tøff kamp mot Bærums Verk (BVH), de kom ut i hundre og presset veldig høyt. Vi snakket på forhånd om spillere å se opp for, da gjestene har mange gode, både gutter og jenter.

Forsvaret fikk klar beskjed om at Ida (nr. 15) ikke skulle få skyte og det tok de på alvor. Dessverre var det flere på laget som kunne skyte og etter 06.34 skårte BVH. BVH fortsatte å presse høyt og fikk flere skudd mot mål, bl.a. ett i stanga, mens vi stanget litt mot et tett forsvar. Det sto 13.34 på klokka da Theo fyrte av et skudd mot mål, ballen var så vidt innom en kølle og gikk i mål. Første omgang endte 1-1.

BVH startet andre omgang slik de startet første og det tok ikke mer enn 02.01 før vi lå under 2-1. Men Ski var nå mer påskrudd og utlignet kort etter med mål av Mathias med assist fra Oliver. Klokken viste 03.42 og stillingen var 2-2. BVH fikk en utvisning etter 06.36, men Ski klarte ikke å utnytte de to minuttene de var en spiller mer på banen. Ski tok mer og mer over spillet nå og BVH orket ikke det høye presse lenger. Dette utnyttet vi bra og da det sto 11.43 passet Kristoffer til Håkon og ballen lå i kassa. Andre omgang ente 2-1 (3-2). Men skuddstatistikken var ca. 20-2 i favør Ski.

Tredje periode startet ikke som de to andre, BVH orket ikke å presse høyt og Ski fikk litt mer tid med ballen. Håkon brukte bare 01.49 før han satte ballen bak keeper uassistert og Ski ledet 4-2. Ski hadde nå kontroll på kampen og etter 13.25 sentret Linus til Eivind som satte ballen i nettet bak en utspilt keeper. Ski vant tredje periode 2-0 og kampen 5-2. Gutta var fornøyde med gjennomført kamp og sesongens første trepoenger.

Skrevet av Sverre Anker