D1: 3 deilige poeng

Fredag kveld (18/10) gjestet serieleder Nittadal Alliansehallen. Det ble en meget spennende og jevn affære hvor Ski sikrer alle 3 poenga 30 sekunder før sluttsignalet går.Ski stiller med 3 backer, 2 løperrekker og ny utespiller i mål. Denne gang er det Antje som stiller som keeper.

Ski får en flott start på kampen med 1-0 etter snaue 2 minutter. Kampen er jevn hvor spillet bølger frem og tilbake. Etter 7 minutter får gjestene en litt heldig scoring hvor ballene spretter hit og dit før den humper i mål. Drøye minuttet senere er imidlertid Ski igjen i ledelsen. 2-1 står seg til pause.

De neste 20 minuttene blir ganske like de 20 første. Jevnspilt og med gode sjanser til begge lag. Ski øker til 3-1 etter 3 minutter. Nittedal gir seg ikke uten sverdslag, og 2 minutter før pause reduserer de til til 3-2.

Reduseringen gir bortelaget nye krefter. De presser høyt og jager utlikning. 3 minutter inn i siste periode får de utlikningen. Ski svarer imidlertid rett fra dropp, og 4-3 bare sekunder senere. Gjestene kjemper innbitt videre. Etter drøye 7 minutter er lagene like langt: 4-4. Ski er skikkelig gira på 3 poeng etter forrige rundes skuffende poengtap og setter alle kluter til. Rett før klokka runder 19 minutter har Ski en gedigen sjanse alene med keeper. I stedet for mål blir det en 2-minutter. Nå ser det mørkt ut med tanke på full pott. Men den gang ei. Ski holder tett bak og får en ny mulighet alene med keeper halvminutttet før slutt – og denne gang sitter’n! 5-4! Ski rir av resten av undertallet og sikrer hjemmeseier. Ski overtok dermed tabelltoppen i 2. divisjon.

Utrolig deilig seier. Veldig stas å gjøre det foran vårt entusiastiske publikum med Anja og Haugland Strøm-fanklubb i spissen. Det inspirerte  til ekstra innsats og hjalp oss å sikre 3 nye poeng på Anjas konto. Det vitner om meget bra lagånd når folk som ikke har anledning til å spille, stiller med en liten «energikurv» i gave til laget. Takk, Sølvi!

Ski-Nittedal: 5-4 (2-1, 1-1, 2-2)

Utvisninger: Ski 2×2 min

Laget (mål+assist)
A. Hofgaard (M), A. Haugland Strøm (1+0), S. Østby (0+2), V. Nielsen, K. Liseter, C. Hille (1+0), T. Jarmund (2+1), J. Ellingstad (0+1), A. Löfdahl (1+0), A. Nilsen (C) (0+1)