H1: Tap i Skøyenhallen

Lørdag formiddag spilte H1 mot rekruttlaget til BMIL i Skøyenhallen. Det ble en morsom kamp å spille, men dessverre så holdt det ikke helt inn.

I første periode ser vi ganske bra ut. Kommer opp i duellene og vinner de aller fleste. Motstanderen er ganske mange år yngre og holder et mye høyere tempo i kropp og med ball. Vi kommer til noen gode sjanser, men klarer ikke å omsette de i mål. Bakover har vi grei kontroll. Perioden ender 0-0.

2.periode begynner på best mulig måte. Andy finner Peter som setter inn 1-0 i første bytt. Dessverre setter BMIL 1-1 i bytt nummer 3. Kampen er fortsatt jevn, og det bølger frem og tilbake helt til perioden er a halvspilt. Da er vi nødt til å ta en 2 minutter. Vi står veldig bra i undertall og vi er på vei til å ri det av da det glipper i en markering og BMIL leder 2-1. Denne gangen er det vi som svarer raskt etter et fantastisk angrep. Det avsluttes med at Alex finner Peter på blank og han setter sitt 2 for dagen. Applausen rekker så vidt å legge seg før BMIL igjen leder. BMILs unggutter begynner nå å få litt mer tid og rom, og da sitter fort balle i nettaket bak Teric. Perioden ebber ut til 3-2 til hjemmelaget.

I tredjeperiode viser det seg at vi ligger noe dypere i vannet enn BMIL. De får mer plass og vi kommer ikke opp i duellene som tidligere i kampen. Vi må frem på banen, noe som resulterer i at BMIL får en god del sjanser, og omsetter disse i to mål til, et av disse et kjedelig selvmål av undertegnede. Vi kommer til noen sjanser, men må bare se at godt skolerte unggutter var bedre denne dagen.

Det var en morsom kamp mot et hyggelig lag. To gode dommere som, selv om vi ikke alltid er enige, ligger på et høyere nivå enn vi er vant til. Stiller med headsett og småprater seg imellom hele kampen. Gode på bruk av fordel.

Det er positivt at vi står godt i forsvar i over halve kampen og vinner det som er av kroppsdueller (når vi kommer oppi altså). Det er også veldig fint å ha med Tommie igjen, selv om også nye dommere er «ute etter han» med en gang. Teric gjør som vanlig en glimrende kamp i mål. Hele laget sto på til siste slutt og det er nok noen tunge kropper søndag..